Ford a lansat în România noul Fiesta

354
Ford a lansat în România noul Fiesta - fordfiesta-1362918068.jpg
Ford a lansat, zilele trecute, pe piața din România facelift-ul modelului de clasă mică, Fiesta, cu prețuri pornind de la 10.400 de euro, pentru varianta cu trei uși.


Anul trecut, Ford a fost liderul de piață în România pe clasa mică, reușind să vândă 1.870 de modele, ceea ce i-a conferit o cotă de piață de 16.03 la sută.

La exterior, față de varianta precedentă, lansată în 2008, au fost efectuate mici retușuri, farurile au fost redesenate și au primit un set de le-duri, iar stopurile au fost și ele restilizate. În rest, cu excepția capotei, a grilei frontale și a oglinzilor puțin redesenate, mașina este aceeași.

Pe actuala generație se regăsesc și noile motoare de 1.0 litru și 100 de cai putere, care beneficiază de tehnologia ecoboost. Aceste motorizări, care sunt produse la fabrica de la Craiova, au fost desemnate motorul anului 2012, oferind, potrivit constructorului, un consum mic, dar și o putere sporită. Totuși, deși constructorul american a anunțat un consum mediu de doar 4,3 litri la o sută de kilometri parcurși, la drive-testul efectuat pe traseul București-Azuga și retur a indicat un consum de 6,8 litri la suta de kilometri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cea mai economică mașină din lume
Pagina a fost generata in 1.2104 secunde