Subaru recheamă în service modelele Legacy, Outback și Impreza

175
Subaru recheamă în service modelele Legacy,  Outback și Impreza - subarujpeg-1362917934.jpg
Producătorul auto nipon Subaru recheamă în service în Statele Unite aproape 50.000 de mașini care prezintă riscul de a porni singure, fără intervenția unei persoane, potrivit CNN, citat de Mediafax. Programul de rechemare în service vizează 47.419 mașini, modele Legacy, Outback și Impreza fabricate în perioada 2010-2013, precum și Cross-trek din 2013. 


Mașinile Subaru care riscă să pornească singure au transmisie automată și un sistem Audiovox cu telecomandă pentru pornirea motorului de la distanță.

"Dacă telecomanda este scăpată, s-ar putea defecta și ar putea porni în orice moment motorul fără ca butonul să fie apăsat", se arată într-un document transmis de Subaru autorității pentru siguranța traficului din SUA. Motorul ar putea porni accidental și funcționa timp de 15 minute.

De asemenea, motorul ar putea continua să pornească și să se oprească până la epuizarea bateriei telecomenzii sau a combustibilului autovehiculului. Dacă mașina este parcată într-un spațiu închis, există riscul acumulării de monoxid de carbon, a detaliat compania în documentul transmis autorităților.

În luna ianuarie, Subaru a rechemat în service 630.000 de mașini din cauza riscului de-clanșării unui incendiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cea mai economică mașină din lume
Pagina a fost generata in 0.3122 secunde