Google pregătește lansarea propriului serviciu de muzică online

92
Google pregătește lansarea propriului serviciu de muzică online - 1368703118googlelogobydracuteufe-1370231144.jpg

Articole recomandate

Google lansează un nou serviciu de muzică, unde utilizatorii vor putea asculta melodiile preferate contra unui abonament lunar, folosind orice dispozitiv cu acces la internet. Anunțul oficial ar putea veni peste doar câteva ore, la conferința Google I/O. 

În pregătire pentru acest eveniment, Google a semnat deja contracte cu mai multe case de discuri importante, cum ar fi Warner Music, Universal Music și Sony Music, urmând să pună la dispoziția publicului o colecție impresionantă de melodii disponibile pentru ascultare contra unui abonament lunar. 

Pe lângă noul serviciu Google asociat cu produsul Google Play, am putea avea parte și de un serviciu de muzică asociat cu portalul YouTube, accesibil atât cu PC-uri desktop, dar și tablete sau smartphone. Ajutat de forța pe care o are brandul YouTube, noul produs Google ar putea da un impuls considerabil pieței de muzică online, responsabilă anul trecut pentru doar 10% din veniturile totale rezultate din comercializarea de muzică în format digital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6317 secunde