Greșeli de evitat la prepararea clătitelor

305
Greșeli de evitat  la prepararea clătitelor - 20auggreseliclatite-1377000257.jpg

Articole recomandate

l Nu face greșala să pui întâi ouăle și laptele și peste ele să presari făina în ploaie. Pune întâi făina, fă în mijloc o adâncitură și acolo toarnă ouăle, făina și uleiul. Amestecă-le dinspre centru înspre mijlocul castronului, încet, până se omogenizează. 

l Spune nu uleiului de măsline din cauză că împrumută clătitelor din gust, la temperaturi ridicate. Iar dacă vrei umplutură dulce pentru ele, vei strica tot.

l Folosește ce este mai simplu, adică făină albă, fără agenți de îngroșare încorporați și ulei vegetal. Clătitele clasice nu trebuie să crească. Se schimbă situația dacă vrei clătite americane.

l Dacă poți, alege întotdeauna ouă de casă. Colorează mai frumos, sunt mai hrănitoare, iar clătitele ies mai pufoase datorită albușului mai consistent.

l Dacă vrei clătite ceva mai slabe caloric, poți folosi lapte semidegresat, însă în niciun caz complet degresat, căci vei pierde exact consistența pufoasă a clătitelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 August 2013
Stire din Diverse : Cu ce se combină carnea de pui
Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru sosul caramel
Marţi, 13 August 2013
Stire din Diverse : Prăjitură cu piersici
Pagina a fost generata in 1.929 secunde