Haideți la plajă în Neptun

675
Haideți la plajă în Neptun - plajaneptun55-1313162462.jpg
Plaja "La steaguri" din Neptun a fost desemnată, anul trecut, în urma unei evaluări făcute de Apele Române și reprezentanții mass-media, în primele cinci plaje de pe litoralul românesc, unde merită să îți petreci vacanța. Nisipul fin, apa curată, plaja bine întreținută și amenajată pentru a corespunde dorințelor și celor mai pretențioși atrag în fiecare vară zeci de mii de turiști. Așa se face că doar aici turiștii beneficiază de internet wireless pe plajă, au la dispoziție o cutie de valori securizată unde să-și lase bunurile de valoare pe plajă.

Odată cu turiștii, an de an, aici poposesc și cele mai populare vedete de radio, care aleg să-și modereze emisiunile live de pe plaja "La steaguri". De trei ani de zile, inclusiv anul acesta, Magic FM își mută vară de vară cartierul general la Neptun pe plajă, cu tot cu realizatori și dj. Transmit live, atât pentru cei de acasă cât și pentru cei de pe plajă, însă, mai întâi de toate, se distrează cu turiștii.

În week-endul acesta, pe plaja "La steaguri" se vor organiza două campionate de fotbal și voley, echipele urmând să fie formate din turiștii din stațiune. Câștigătorii vor fi premiați de Vodafone. Cei care doresc să plece cu o amintire, tot pe plajă a fost instalat un studio foto, care vă imortalizează gratis cele mai frumoase momente ale vacanței.

Așadar, atât turiștii din sudul litoralului cât și constănțenii care doresc să scape de aglomerația orașului sau a stațiunii Mamaia, plaja "La steaguri" îi așteaptă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Recital Ștefan Bănică,  la Mangalia
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Vacanță de vis, la Casa Margo din 2 Mai
Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 0.4256 secunde