Vacanță de vis, la Casa Margo din 2 Mai

554
Deși nu am ajuns încă la jumătatea lunii august, marea majoritate a hotelierilor și proprietarilor de pensiuni își fac socotelile și vin cu oferte speciale, pentru a prelungi sezonul.

Una dintre aceste pensiuni este Casa Margo, din 2 Mai. Clasificată la trei margarete și amplasată departe de freamătul și agitația Constanței, această "Grădină botanică" în miniatură le propune oaspeților o vacanță relaxantă, la prețuri super-avantajoase.
Astfel, din 20 august, pentru o cameră dublă, cu tot confortul (aer condiționat, TV, internet, frigider, grup sanitar propriu), se plătește numai suma de 80 de lei. De asemenea, pentru toată luna septembrie, prețurile sunt foarte bune: 6 nopți cazare / cameră dublă - 360 lei; 3 nopți cazare (week-end) / camera dublă - 210 lei.
Casa Margo include nu numai pensiune (28 de locuri - 12 camere și un apartament; parcare proprie), ci și restaurant și terasă.
"Masa se servește în regim a la carte, dar există și un meniu fix, care include ciorbă, felul doi, salată și pâine, totul la numai 20 de lei. Toate produsele, fie că e vorba de fripturi sau preparate din pește, sunt proaspete și sunt pregătite de o echipă de bucătari calificați, cu experiență de 40 de ani, foști lucrători în hotelurile Amfiteatru, Panoramic sau Belvedere", a declarat, pentru "Litoral", Eugenia Sîntion, managerul complexului Margo.
Punctul forte al complexului îl reprezintă terasa. Aici, printre floricele viu colorate și arbuști cocheți, vă puteți savura berea rece sau înghețata. Responsabil cu acest mic "colț de Rai" este Stan Sîntion, iar terasa chiar arată super.
Nu în ultimul rând, Casa Margo din 2 Mai este și organizator de nunți, botezuri, aniversări sau team-building-uri pentru firme. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Recital Ștefan Bănică,  la Mangalia
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Diverse : Haideți la plajă în Neptun
Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 0.4287 secunde