Litoralul, luat cu asalt și în această săptămână

145
Litoralul, luat cu asalt și în această săptămână - turistiplajasezlong-1375007962.jpg

Articole de la același autor

Întreaga Românie s-a mutat la mare. Peste optzeci de mii de turiști și-au croit drumul la mare, prin aglomerație. Vremea e numai bună, pe plajă se aud doar valurile mării și, din loc în loc, muzica de la posturile de radio, iar la terase curge numai bere rece. 
Pentru că plajele sunt arhipline, iar un loc pe șezlong este aproape imposibil de găsit, turiștii și-au întins cearșafurile încă de la primele ore ale dimineții și au dat tonul unei săptămâni caniculare, însă relaxante.




Mii de turiști au ales să-și petreacă săptămâna de concediu pe litoral, pentru a scăpa astfel de căldura insuportabilă din marile orașe. Deși termometrele au arătat până și 39 de grade la umbră, plajele nu au dus lipsă de turiști. Apa mării a ajuns și la 23 de grade, așa că mulți s-au aventurat în valurile spumoase.


Pe o așa vreme, nimănui nu i-a păsat de aglomerație sau de condițiile de trafic insuportabile. Conform statisticilor, este cel mai aglomerat sezon din ultimii trei ani. Așa că românii nu ar mai trebui să se plângă din cauza crizei economice, pentru că, acolo unde distracția e în toi, banii nu contează, după cum se și vede.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Minunile Cotnariului
Pagina a fost generata in 0.5321 secunde