Luxury Day, la festivalul de modă de la Mamaia

760
În plină criză financiară, turiștii au putut admira, în cadrul FashionTV Summer Festival, bijuterii, haine și accesorii de primă clasă. Toate model unicat, din cele mai rafinate materiale, și cu prețuri care amintesc de vremurile bune.
Doritorii au măsurat din priviri exponatele și au calculat îndelungat până s-au hotărât să cumpere câte ceva. Din public, domnii cu stare au admirat prezentările de accesorii de lux masculine, cum ar fi ceasuri și telefoane mobile, dar și pe cele pentru doamne. "Vedeta" serii a fost un ceas a cărui valoare depășește 200.000 de euro.
Cel care a scos la vânzare piesa prețioasă recunoaște că piața de lux a cam scăzut din cauza crizei. Spune însă că nu-și face griji, deoarece este mai mult ca sigur că în cel mult o lună va reuși să o vândă.
Bijuteriile cu pietre prețioase le-au hipnotizat pe doamne. Un set din trei piese cu diamante negre ajunge însă la 70.000 de euro, un preț care le-a adus rapid cu picioarele pe pământ.
Și cum bijuteriile de lux trebuie asortate unor ținute pe măsură, vizitatorii festivalului de la Mamaia n-au scăpat prezentările de modă, unde au primit și sfaturi de la stiliști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2009
Stire din Diverse : ATB vine la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4297 secunde