Mamaia, stațiunea "invadată" de hainele de-o vară

510
Mamaia, stațiunea
Stațiunea Mamaia, și în special Satul de Vacanță, s-a transformat de ani buni, într-un adevărat iarmaroc, de prost gust, ar spune unii, un loc unde poți găsi de toate, pentru toți. Partea bună ar fi însă că prețurile sunt mai mult decât acceptabile, în unele cazuri. Ce-i drept, calitatea articolelor de îmbrăcăminte, de exemplu, ori a accesoriilor, lasă mult de dorit, așa că vorbim, în mare parte de haine "de-o vară", sau mai bine spus de-o vacanță, chilipiruri arătoase și atât.

Cu multă răbdare și ceva noroc, printre miile de produse existente în magazine și în standuri se pot găsi, însă, și articole deosebite, din materiale bune, la prețuri de nimic. Iar comercianții afișează, anul acesta, prețuri extrem de mici, în speranța că vor reuși să scape de marfă, multă de anul trecut.

Gențile de plajă, de exemplu, pot fi cumpărate acum cu 15 lei, jumătate din prețul pe care îl cereau, mulți dintre ei, în urmă cu doi ani. De altfel, majoritatea articolelor de sezon, tricouri, maieuri, pantaloni scurți sau șlapi au prețuri între 10 - 20 de lei, iar fustele și rochiile vaporoase, atât de căutate în această perioadă, pot fi găsite și la 30 de lei. Politica "toate produsele la 10 lei" este un alt mod de a atrage clienții, însă nu neapărat cu rezultate mari.

Lăsând aceste magazine la o parte, și brandurile renumite care pot fi găsite în Mamaia se laudă cu reduceri și de 70%. Așadar, și cei care pun mare preț pe etichetă au de unde alege, chiar dacă nu au un buget tocmai considerabil. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2681 secunde