Mâncăruri de milioane, la propriu!

107
1

Articole recomandate

Există preparate culinare exclusiviste, al căror cost ajunge, de multe ori, la sume exorbitante, demne doar de cele mai pretențioase papile gustative. Iată, potrivit culinar.ro, câteva dintre cele mai scumpe delicatese din lume:

Samundari Khazana

Samundari Khazana (comoară cu fructe de mare) este un fel de curry, preparat doar cu ingrediente extravagante și foarte rare. Preparatul se gătește în Londra, costă 3200 de euro, iar prețul se justifică prin crabul Devon, trufele albe, foița de aur, homarul scoțian învelit în aur și ouăle de prepeliță, care se îmbină armonios în compoziția sa.

Cocktail 27.321

Cocktailul propus de hotelul Burj Al Arab, Dubai, își justifică valoarea prin fiecare ingredient folosit în compoziția sa: malț scoțian vechi de 55 de ani, fructe amare deshidratate și fructul pasiunii. Numele acestui cocktail prețios nu este deloc ales la întâmplare, costul acestei băuturi extravagante ridicându-se la 27.321 de dinari (2460 euro). Cu toate acestea, combinația numerologică are și o altă semnificație, alăturarea de cifre provenind din combinarea etajului unde a fost prezentat prima oară, în 2008, (27) și înălțimea impresionantului hotel (321 m).

Comentează știrea

fake designer handbags from dubai
20 noiembrie 2013
fake designer handbags from dubai

replica hermes purses Stiri Diverse : Mâncăruri de milioane, la propriu! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake designer handbags from dubai http://www.aspn.dfk.dk/admin/best-hermes-bags-replicas.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Delicatese pe post de aperitive
Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Din secretele pregătirii cartofilor
Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să gătești corect și rapid
Pagina a fost generata in 1.8502 secunde