Cum să gătești corect și rapid
Articole recomandate
A găti este o experiență complexă, care implică atenție, imaginație, spirit practic, dar și ordine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta de fiecare dată!
1. Studiază cu atenție rețeta pe care ai ales-o, chiar înainte să începi să gătești. Sigur, procesul de gătire este unul intuitiv, dar dacă un anumit concept nu-ți este clar sau nu ai un instrument pe care rețeta îl cere, s-ar putea să te înhami la ceva sortit eșecului.
2. Pune totul la punct. Înainte de a te apuca să gătești propriu-zis, pregătește-ți toate ingredientele, spală-le, curăță-le și taie-le în modul indicat. Ai grijă să ai untul sau uleiul la temperatura camerei, brânza dată pe răzătoare. În acest fel eviți arderea pe aragaz a unor ingrediente, în timp ce tu te chinuiești să le "faci" gata pe restul.
1. Studiază cu atenție rețeta pe care ai ales-o, chiar înainte să începi să gătești. Sigur, procesul de gătire este unul intuitiv, dar dacă un anumit concept nu-ți este clar sau nu ai un instrument pe care rețeta îl cere, s-ar putea să te înhami la ceva sortit eșecului.
2. Pune totul la punct. Înainte de a te apuca să gătești propriu-zis, pregătește-ți toate ingredientele, spală-le, curăță-le și taie-le în modul indicat. Ai grijă să ai untul sau uleiul la temperatura camerei, brânza dată pe răzătoare. În acest fel eviți arderea pe aragaz a unor ingrediente, în timp ce tu te chinuiești să le "faci" gata pe restul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 18 Octombrie 2013
Vineri, 18 Octombrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013
Joi, 10 Octombrie 2013