Cum să gătești corect și rapid

137
Cum să gătești corect și rapid - 17octcumgatesticorect-1382018613.jpg

Articole recomandate

A găti este o experiență complexă, care implică atenție, imaginație, spirit practic, dar și ordine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta de fiecare dată!

1. Studiază cu atenție rețeta pe care ai ales-o, chiar înainte să începi să gătești. Sigur, procesul de gătire este unul intuitiv, dar dacă un anumit concept nu-ți este clar sau nu ai un instrument pe care rețeta îl cere, s-ar putea să te înhami la ceva sortit eșecului.

2. Pune totul la punct. Înainte de a te apuca să gătești propriu-zis, pregătește-ți toate ingredientele, spală-le, curăță-le și taie-le în modul indicat. Ai grijă să ai untul sau uleiul la temperatura camerei, brânza dată pe răzătoare. În acest fel eviți arderea pe aragaz a unor ingrediente, în timp ce tu te chinuiești să le "faci" gata pe restul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi cântarul de bucătărie
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Zece sfaturi utile în bucătărie
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : E vremea pentru conserve
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Dovleacul, comoara din bucătărie
Pagina a fost generata in 1.7823 secunde