Cum alegi cântarul de bucătărie

98
1
Cum alegi cântarul de bucătărie - 17octcantar2-1382018697.jpg

Articole recomandate

Orice gospodină își dorește ca mâncărurile pe care le prepară în bucătărie să iasă gustoase, prăjiturile - pufoase și cozonacii să crească precum Făt-Frumos. Una dintre condițiile reușitei, spun specialiștii în gasatronomie, este să respecți cu sfințenie cantitățile din lista de ingrediente. Pentru asta, ai nevoie de un cântar cât mai exact. Cum îl alegi?

Sfatul Click pentru femei este să alegi un cântar care are capacitatea maximă, adică 5 kg. Mai sunt și cântare de 3 kg. Ambele au atât varianta cu platforma liberă, pe care poți cântări direct, cât și cea dotată cu un vas special, în care se pun produsele de cântărit.

Numărul de diviziuni. Dacă ai rețete cu cantitățile expri-mate în uncii, când faci transformarea în grame vei obține rezultate de genul "178 g", deci vei avea nevoie de un cântar care îți arată fiecare gram. Alege cântarele dotate cu diviziuni la gram, sunt foarte bune și dacă ții o dietă sau suferi de diabet, cazuri în care alimentele sunt cântărite chiar la gram.

Funcții importante. Înainte de a cumpăra un cântar, verifică dacă modelul ales dispune de următoarele funcții suplimentare:

Tara afișază greutatea vasului în care faci cântărirea și o scade din greutatea totală (după ce adaugi produsul de cântărit), astfel vei cântări foarte precis. Senzorul de supragreutate te anunță când depășești greutatea maximă admisă. Oprire automată. La câteva secunde după ce a făcut cântărirea, cântarul se oprește, economisind bateriile cu care funcționează. De asemenea, există un alt sistem care te atenționează că bateriile sunt aproape descărcate, existând pericolul de rezultate eronate la cântărire.

Comentează știrea

Razvan
4 decembrie 2013
Diferite modele cantare

Magazin online cu o gama larga de produse. Te asteptam cu produse din categoria "Cantare electronice" pe http://www.cmall.ro/casa-si-gradina/cantare-electronice.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să gătești corect și rapid
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Zece sfaturi utile în bucătărie
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : E vremea pentru conserve
Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Dovleacul, comoara din bucătărie
Pagina a fost generata in 1.669 secunde