Masaj erotic… De ce nu?

450
Masaj erotic… De ce nu? - masaj-1375282358.jpg

Articole recomandate

Unul dintre secretele unui masaj reușit este atmosfera, care trebuie să fie relaxantă, ușor misterioasă. Așa că alege un moment când sunteți doar voi doi acasă. Aerisește camera și schimbă lenjeria de pat. Mai ai nevoie de câteva lumânări parfumate, care vor face și o lumină difuză în cameră, cât și de un pahar cu vin sau cu șampanie.

Descoperă-i zonele cele mai sensibile. Pentru ca partenerul să se bucure pe deplin de cadoul tău, este indicat să începi masajul din zona frunții și a tâmplelor. Nu insista mai mult de cinci-șase minute, căci sunt suficiente ca să se relaxeze. Apoi continuă cu un masaj al pieptului, alternând mișcări ușoare cu apăsări mai adânci. Poți chiar să folosești o mănușă dintr-un material fin sau un fulg. Lasă-ți mâinile să alunece pe tot spatele, alternând mișcările circulare, apăsate, cu cele pe verticală, line, făcute doar cu vârful degetelor.

Vă apropie mai mult și reaprinde pasiunea. Pe lângă faptul că este considerat cel mai puternic afrodiziac, masajul erotic poate fi o adevărată terapie de cuplu, căci ajută la crearea unei legături profunde între parteneri. Acest lucru se întâmplă fiindcă masajul te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului tău și-ți reduce inhibițiile. Totodată, îi eliberează organismul de stres și-i îmbunătățește starea de spirit. În concluzie, este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc și o metodă excelentă de a reaprinde pasiunea între voi.

Ponturi pentru un masaj reușit. Nu te simți stresat dacă nu ai mai făcut asta niciodată, ci lasă-ți imaginația să zboare.

Începe cu un masaj al capului, care are rolul de a elimina orice urmă de stres.

Mângâierile trebuie să fie variate, așa că schimbă ritmul și alternează mișcările de masaj pe care le faci doar cu buricele degetelor cu mișcări pe care le faci cu toată palma.

Pentru un plus de senzații plăcute și de intimitate, uită-te în ochii lui și atinge-l pe piept cu sânii, cu buzele sau cu părul.

Ține tot timpul mâinile pe corpul partenerului și întreabă-l, din când în când, care sunt mișcările care-i fac cea mai mare plăcere.

(Sursa: www.clicksănătate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Spune "Pa!" vergeturilor
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Diverse : Un ceai cald, vă rog!
Pagina a fost generata in 3.4157 secunde