Spune "Pa!" vergeturilor

119
Spune
Elasticitatea pielii permite corpului tău să treacă prin diverse modificări de greutate fără a suferi în vreun fel. Cu toate acestea, atunci când te confrunți cu fluc-tuații mari de greutate într-un timp scurt, pielea nu mai poate face față modificărilor și se rupe. Atunci apar vergeturile, care au la început culori puternice, albastru sau roz, dar care își pierd din intensitate în timp. Zonele în care apar frecvent vergeturile și de care trebuie să ai mai multă grijă sunt coapsele, soldurile, fesele, brațele, pe spate jos, abdomenul și sânii.

Cum previi vergeturile. Știm deja cu toții că ideal este să previi decât să tratezi. De aceea, îți recomandăm să acorzi mai mul-tă atenție pielii tale dacă treci printr-una dintre aceste situații: ești însărcinată, ai luat mult în greutate, ești la dietă, faci sport pentru creșterea masei musculare. Dacă în mod normal folosești loțiune de corp ocazional, îți recomandăm să o folosești în mod regulat de acum în colo, pentru a stimula elasticitatea pielii.

Cele mai eficiente ingrediente pentru creșterea elasticității pieli și pentru stimularea apariției de noi celule sunt: vitaminele A, E, D3, ulei de măsline, unt de shea, aloe vera, ulei de avocado, ulei de cocos ulei de jojoba, unt de cacao, extract din semințe de grapefruit. Poți să folosești loțiuni din comerț sau să folosești uleiurile naturale ca atare, la masaj.

Cu cât sunt mai noi cicatricile de vergeturi, cu atât cresc șansele de a putea scăpa de ele. Așadar, odată ce apare această problemă nu mai aștepta, ci tratează-te!

Alte sfaturi utile

Exfolierea pielii cu regularitate te scapă de celulele moarte de la suprafață și în timp, vergeturile vor fi din ce în ce mai puțin vizibile. Masajul stimulează circulația sângelui și în același timp vindecarea țesutului afectat. Bineînțeles, vergeturile nu vor dispărea, dar efectul va fi vizibil.

Evită expunerea la soare pentru a nu cicatriza permanent vergeturile. Scad, astfel, șansele de a le diminua aspectul neplăcut. Nu îți face așteptări prea mari, nu poți scăpa peste noapte de vergeturi, dar la poți evita pe viitor și îmbunătăți aspectul celor deja existente printr-o rutină de îngrijire corporală constantă.

(Sursa: www.cosmpolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic… De ce nu?
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Diverse : Un ceai cald, vă rog!
Pagina a fost generata in 1.7997 secunde