Mituri despre prima întâlnire

87
Mituri despre prima întâlnire - primaintalnire-1373368945.jpg

Articole recomandate

Prima întâlnire are întotdeauna o însemnătate aparte în viața fiecărei persoane. Iată câteva mituri despre acest moment important:

Nu din prima seară...

Ei bine, la naiba cu prejudecățile, dacă e chimie și amândoi o simțiți, sexul va fi un pas absolut firesc. Și a doua zi nu numai că te va suna, ci nu vă veți mai dezlipi unul de celălalt. Chimia se întâmplă rar, și atunci când se manifestă trebuie să vă lăsați purtați de instincte.

Nu face tu primul pas

Ai grijă atunci când încerci să faci pe inabordabila să nu reușești mai mult decât ți-ai propus: să îl alungi definitiv! Dacă descifrezi semnalele lui corect, atunci ia-ți inima în dinți și abordează-l. Poate că nu știe cum să intre în discuție cu tine fără să te sperie și atunci va aprecia faptul că ai avut inițiativă. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut!

Discutați despre lucrurile pe care le aveți în comun

Deși asta vă dă un sentiment de confort și asigură subiecte de conversație este indicat să vorbiți și despre pasiunile voastre și despre ceea ce vă deosebește de ceilalți. Este cea mai sigură metodă de a vă cunoaște mai bine și de a aprecia ce fel de persoană este partenerul: este un tip activ, care iu-bește mișcarea, sau un obsedat de jocuri pe calculator și aceasta este prima lui ieșire după luni de zile?

Fiecare dintre noi are o jumătate

Desigur, nu trebuie luat literal-mente această expresie, altfel vei rămâne singură pentru tot restul vieții tale. Nu poți să aștepți la nesfârșit să vină alesul la tine, ci trebuie să ieși în lume, să îl cauți și să capeți experiență.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Fața, harta sănătății tale
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Munca ne păzește de boli
Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Diverse : 6 greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 3.4033 secunde