Nu ai încredere în partener? Testează-i fidelitatea!

152
Nu ai încredere în partener? Testează-i fidelitatea! - testeazaiinfidelitatea-1382711449.jpg

Articole recomandate

Până acum s-a purtat ireproșabil sau doar și-a mascat urmele perfect? Testează-i fidelitatea ca să scapi de orice urmă de îndoială.

Dacă ai cel mai mic dubiu în legătură cu fidelitatea iubitului tău, poți să îl supui la un test mic, dar relevant. Alege oricare dintre variantele de mai jos și ai grijă să nu îi dai de bănuit, altfel se va supăra pe tine.

Cere ajutorul unei prietene. Află dacă ar fi în stare să răspundă avansurilor unei alte femei și roag-o pe prietena ta cea mai bună sau pe una dintre prietenele pe care el nu a cunoscut-o să flirteze cu el... și să întreacă puțin măsura. Desigur, totul trebuie aprobat de tine înainte. E posibil să îi refuze avansurile din cauză că e o situație prea periculoasă ori pur și simplu nu este interesat de altă femeie, oricine ar fi aceasta.

Necunoscuta misterioasă. Sub beneficiul anonimatului oferit de rețelele de socializare, poți să îți creezi un cont fantomă și să îl admiri pe iubitul tău de la distanță. Va fi destul de complicat să faci să pară totul real, dar bărbații sunt mai dispuși să greșească atunci când e vorba de o necunoscută. Dacă va șterge mesajele pe care i le lași de pe contul celălalt ori te va invita la o întâlnire, nu e semn bun.

Dacă a mai fost implicat și în alte relații în trecut, te-ar ajuta să îți faci o părere realistă despre predispoziția lui de a fi infidel și experiențele pe care le-a avut cu fostele. Nu te grăbi să îți faci o imagine proastă despre el dacă în trecut a mai călcat strâmb, e posibil să fie doar din cauză că nu era cu persoana potrivită. În același timp, bărbații infideli au tendința să recidiveze. Oricum ai lua-o, e o situație riscantă.

Verifică-i mailul, telefonul și profilul de Facebook. Deși nu susținem astfel de obiceiuri - chiar și într-o relație ai nevoie de intimitate -, uneori e posibil să descoperi că probele incriminatorii se aflau fix sub nasul tău. Dacă descoperi că a avut numeroase conversații în care flirta sau le cerea altor tipe să iasă cu el în oraș, e clar că dacă nu te-a înșelat deja, o va face în curând.

Dacă ai impresia că ceva scârțâie în relația voastră, nu înseamnă că este neapărat infidel, dar pentru liniștea ta este bine să lămurești și acest aspect.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Învață să alungi lenea de dimineață
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Pagina a fost generata in 1.7333 secunde