Mic dejun delicios

Omletă cu cremă de brânză la cuptor

366
Omletă cu cremă de brânză la cuptor - omletacafeapaineneagra05-1368221089.jpg
Ingrediente pentru două persoane: 8 ouă de prepeliță (pu-ternic energizant, antialergic și dietetic), 4 cuburi de cremă de brânză Ceva Fin, 100 g șuncă de pui, 100 g cașcaval ras, ulei de măsline.

Preparare: Într-un bol se amestecă bine ouăle de prepeliță cu crema de brânză și șunca tocată. Apoi, într-o tavă unsă cu ulei se toarnă această compoziție și se introduce la cuptor. Cu câteva minute înainte să fie gata presărăm cașcavalul ras și se mai lasă puțin la cuptor, să se gratineze. Omleta se poate servi alături de o salată de verdețuri sau cu sos de roșii preparat în casă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Ce alimente  sunt benefice  pentru bebe
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Sănătate : Prima vizită a copilului la dentist
Pagina a fost generata in 0.4234 secunde