Probleme de cuplu? Sfaturi să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul

119
Probleme de cuplu? Sfaturi să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul - imbunatatestecomunicarea-1380463690.jpg

Articole recomandate

De fiecare dată când aveți probleme de cuplu, principalul sfat pe care îl veți primi, și de la specialiști, și de la prieteni, este să îmbunătățiți comunicarea cu partenerul. Odată rezolvată problema cu comunicarea între soți, se vor rezolva încet-încet și problemele de cuplu. Iată mai jos detalii cu privire la ce înseamnă problemele de comunicare între parteneri precum și rezolvarea lor.

Cearta nu rezolvă problemele de cuplu

Când porniți o ceartă trebuie să vă gândiți că nimeni nu va avea de câștigat. În schimb dacă purtați o discuție civilizată, fără reproșuri, fără isterii, în care să vă spuneți deschis ce vă frământă, lucrurile se vor rezolva mult mai repede.

Compromisul rezolvă problemele de cuplu

Pentru ca într-un cuplu să nu existe probleme, fiecare trebuie să se gân- dească la binele celuilalt, să se pună în pielea celuilalt și tot timpul să lase de la el. Dacă ambii parteneri fac compromisuri reciproc, atunci problemele vor dispărea.

Fiți un ascultător activ

De fiecare dată când vorbiți cu partenerul și acesta a terminat de vorbit începeți partea voastră de dis-cuție cu "Ceea ce vrei tu să spui este că…." și continui cu mesajul pe care l-ai înțeles.

Intrați în "time-out"

Există și momente în care nervii fiecăruia sunt atât de întinși încât ar putea ieși scântei dintr-o astfel de discuție. Așa că este chiar indicat să intrați în "time-out" ca nici unul dintre voi să nu rostească lucruri de care apoi să-i pară rău.

Jignirile duc la probleme de cuplu

Cum spuneam, mai bine faceți o pauză decât să vă pară rău de anumite vorbe. Jignirile fac un rău imens. Chiar dacă nu sunteți de acord cu părerea par-tenerului, încercați să nu i-o spuneți într-o manieră lipsită de respect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri ca să îți păstrezi calmul
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum te ajută accesoriile să arăți mai bine
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Reguli de aur pentru flirt
Pagina a fost generata in 2.0009 secunde