Semne că cel mai bun prieten al tău vrea să-ți fie iubit

160
Semne că cel mai bun prieten al tău vrea să-ți fie iubit - fond-1380463518.jpg

Articole recomandate

Cel mai bun prieten al tău este prezența masculină din viața ta care nu te dezamăgește niciodată. Poți să-i spui orice, te ajută să pătrunzi în mintea unui bărbat și îți dă sfaturi pe care nu le auzi de la prietenele tale. Relația voastră a fost relaxată încă de la început, pentru că ați putut fi mereu naturali unul față de celălalt. Tocmai când erai pe cale să juri că o prietenie nevinovată este posibilă între un bărbat și o femeie, a încolțit în mintea ta bănuiala că amicul tău special vrea, în secret, să-ți fie iubit.
Limbajul corporal îl dă de gol

Un prim indiciu important al sentimentelor lui reale reiese din limbajul corporal, pe care nu mulți oameni sunt capabili să îl controleze perfect. Încearcă să te atingă mereu, chiar dacă o face în zone mai puțin "compromițătoare" (umeri, genunchi, spate)? Probabil că ești deja în toate fanteziile lui romantice.

Își planifică viața în funcție de tine

Toate lucrurile pe care le face sunt programate de el în funcție de prezența ta în peisaj. Dacă merge la film, concerte, în club sau în excursie, s-a asigurat în prealabil că vei fi și tu acolo.

Întâlnirile voastre pot fi tran-sformate ușor într-un rendez-vous romantic? Vrea să fii iubita lui!

Îți urăște pretendenții

Observi că a început să aibă câte un lucru rău de spus la adresa tuturor bărbaților care îți fac avansuri? Îi urăște pentru că nu poate fi în locul lor, cât se află încă în "zona prieteniei" în fața ta.

Îți oferă cadouri sentimentale

Bărbații nu sunt tocmai maeștri în exteriorizarea sentimentelor, mai ales când se tem să nu piardă o prietenie frumoasă mergând prea departe. Un mod prin care îți arată, totuși, că simte ceva pentru tine, sunt cadourile mai valoroase sentimental, decât material (de exemplu, o cutiuță de bijuterii care cântă o melodie siropoasă).

Te ocrotește ca un erou

Te sună foarte des să te întrebe dacă ești bine, e primul la coada de la farmacie dacă aude că ai răcit și ai nevoie de pastile sau îți oferă geaca lui în toiul iernii, chiar dacă afară e ca la Polul Nord? Înțele- ge-i încercările disperate de a-ți arăta cât de mult contezi pentru el (nu, nu există chiar atât de mult sacrificiu într-o relație simplă de amiciție)! (sursa:www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri ca să îți păstrezi calmul
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum te ajută accesoriile să arăți mai bine
Pagina a fost generata in 1.6599 secunde