Te-a părăsit? Cinci pași ca să-l uiți

96
Te-a părăsit? Cinci pași ca să-l uiți - sfaturisaluiti-1380463824.jpg

Articole recomandate

Să iubești pe cineva care nu te mai iubește este un sentiment îngrozitor. Iată cinci metode ca să scapi repede de amintirile cu el și să-l uiți! E greu, dar nu imposibil să accepți că există viață și după o relație care s-a terminat. Timpul vindecă toate rănile sufletului, este adevărat, dar nu-i așa că n-ai prea mult timp sa aștepți să fii din nou fericită? Iată câteva metode, recomandate de psihologi, care te vor ajuta să nu mai trăiești din amintiri și să-ți vezi de viață.

Acceptă-ți tristețea

Nu te gândi că ești ridicolă dacă ai plânge non stop și dacă ai adunat în tine tot acest amestec de durere, ură și frustrare. E normal să simți asta.

Plângi cat vrei acasă, când nu te vede nimeni, ori pe umărul unei prietene bune, uită-te la filme siropoase (terapia cu filme face minuni), acceptă ceea ce simți, pentru a te putea elibera repede de aceste sentimente.

Nu da vina pe tine

Pentru o relație care nu merge, vinovații sunt întotdeauna doi. Analizează-ți greșelile, pentru a putea învăța pe viitor din ele, dar nu te tortura cu sentimente de vinovăție.

Nu-ți face speranțe false

"Poate e doar o fază". "Poate are nevoie de puțin spațiu și se va întoarce la mine". "Poate de fapt mă iubește și o să mă trezesc din nou cu el la ușă." "O să mă sune, știu că o să mă sune din nou. "Iți sunt străine aceste gânduri? Dacă nu, atunci nu le lăsa să te otrăvească. Acceptă că s-a terminat și privește cu speranță doar înainte!

Bucură-te de timpul petrecut cu... tine

Ieși la shopping, mergi la un salon de înfrumusețare, citește, fă sport, ascultă muzică. Fă tot ce ți-ai dorit să faci și n-ai apucat pe vremea când erai "cuplată". Bucură-te de momentele cu tine pentru a te putea bucura, în scurt timp, de noi și frumoase momente în doi.(sursa:www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri ca să îți păstrezi calmul
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum te ajută accesoriile să arăți mai bine
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Reguli de aur pentru flirt
Pagina a fost generata in 1.6889 secunde