Rețete pentru pici: plăcintă de dovleac

390
1
Rețete pentru pici: plăcintă de dovleac - retetepentrupiciplacintadedovlea-1351889227.jpg

Articole de la același autor

Pentru că tot a fost împrumutată sărbătoarea Halooween ar fi bine ca din dovlecii neutilizați pentru a crea măștile celor mici, să facem o plăcintă delicioasă de dovleac. Așadar, să trecem la treabă!Pentru aluat și umplutură aveți nevoie de următoarele ingrediente: 

300 grame de făină, 200 grame unt, 100 grame de zahăr, un ou, un vârf de cuțit de sare și coaja rasă de la o lămâie. Pentru umplutură aveți nevoie de 1 kg de dovleac tăiat în cuburi, 200 grame de smântână dulce, 150 de grame de zahăr brun, trei ouă, o linguriță de amidon, una de scorțișoară măcinată, un praf de sare. Amestecați într-un bol făina, sarea, zahărul și coaja rasă de lămâie. Adăugați oul și untul, frământați până se amestecă toate ingredientele și împachetați tot acest conținut într-o folie, apoi lăsați amestecul la frigider câteva ore. Încingeți cuptorul la 200 de grade și puneți dovleacul într-o tavă pentru 30 de minute. Aluatul se înțeapă din loc în loc și se pune la cuptor pentru 20 de minute, separat de dovleac. Pasați dovleacul și amestecați-l cu restul ingredien-telor. Peste ele adăugați smântână dulce și lăsați- l la cuptor pentru 35 de minute.

Comentează știrea

admirator
3 noiembrie 2012
pentru pici?

dovleacul si scortisoara sunt alimente cu foarte mare potential excitant. (Sexual.) Aveti grija! Nu exagerati cu portiile penttru copii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5049 secunde