Se apropie un nou week-end cu distracții pe alese

403
r "Lie, lie, ciocârlie". Joi, 21 iulie, pe litoral vor răsuna cele mai iubite cântece, într-un spectacol ce reunește pe scenele din Costinești, Neptun și Saturn artiști de valoare din peisajul muzical românesc, precum Maria Ciobanu, Liviu Guță, Daniela Gyorfi, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Angela Rusu, Gelu Voicu.
r La sfârșit de săptămână, Caravana Serbărilor Timișoreana îi adună pe constănțeni la Poarta 1 pentru trei zile de petrecere, cu bere, jocuri care mai de care și cu muzică bună.
Vineri, 22 iulie, după ora 20, vor concerta Vița de Vie și Cargo. Sâmbătă, 23 iulie, de la aceeași oră, îi veți putea asculta pe Vunk și Holograf. Duminică, în ultima zi a Serbărilor, pe scenă vor urca Trupa Zero și Direcția 5.
r Joi, 21 iulie, în Tribute Summer Residence din Mamaia, fanii trupei PROCONSUL pot asculta și fredona șlagărele acestei trupe de valoare incontestabilă, care a câștigat Cerbul de Aur și care sunt cam scumpi la vedere vara asta pe litoral.
r Vineri, 22 iulie, vino să le asculți pe surorile Cheeky Girls și melodiile care cică au înnebunit Marea Britanie în Club JEZOO din Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Martie 2011
Stire din Monden : Super-concert Inna, pe 17 mai
Pagina a fost generata in 0.4073 secunde