Mega-show în Neptun

Petrecere cum nu a mai văzut litoralul, în club Alcatraz

1225

Sudul litoralului devine capitala distracției în acest week-end. Sâmbătă noapte, clubul Alcatraz din stațiunea Neptun va fi gazda celui mai tare party de pe litoral, cu muzică live, DJ renumiți și invitați de top. Buna dispoziție și spectacolul vor fi transmise în direct de KissFM.
Așadar, turiștii care au venit la mare pentru a se distra nu au voie să rateze petrecerea. Deținuții din Alcatraz Neptun sunt și vor fi, ca de obicei, tratați regește.
Petrecerea de sâmbătă noapte va fi una ieșită din comun, ne promit organizatorii. Vioara întâi a serii va fi Matteo, care va electriza at-mosfera cu hiturile "Loveman", "Mamasita" și "Champion". El nu va veni singur, ci însoțit de DJ DOX și alți renumiți DJ care vor oferi un spectacol pe cinste.
Showul va fi completat de o barmaniță care are la activ numeroase spectacole și prezențe internaționale. "Va fi ceva ce nu a mai văzut litoralul, un super-spectacol. Va fi o noapte cu totul și cu totul deosebită într-o locație deosebită. Spun asta pentru că Alcatraz este singurul club din sudul litoralului care se preocupă să aducă artiști, să facă super-petreceri și show-uri inedite. Pentru lucrul acesta, noi, cei de la Partydul KissFM, venim săptămânal cu petreceri în Alcatraz", a declarat Dan Fințescu, de la Kiss FM, partener al evenimentelor din club Alcatraz. Petrecerea de sâmbătă noapte va fi transmisă în direct la Kiss TV, începând de la ora 1.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3585 secunde