Prețurile din stațiunea Neptun nu țin cont de criza economică

4783
Prețurile din stațiunea Neptun nu țin cont de criza economică - 48dad72402d86366a389e14c06d69eb0.jpg
În stațiunea Neptun, prețurile sunt pe măsura prestigiului locației.
Aleea de promenadă care merge către plaja "La Steaguri" este plină de fel și fel de magazine, terase, comercianți care au dintre cele mai ciudate modalități de a atrage turiștii.

Midii și calcan la fast-food-urile din Neptun
Prețurile sunt mai mari decât în Costinești, Eforie Nord sau Vama Veche, dar ceva mai mici decât în stațiunea Mamaia. Un mic dejun costă între 15 și 20 de lei: 3 lei cafeaua, 6 lei costă o omletă simplă, 8-9 lei o omletă cu șuncă și cașcaval, un ceai, pâine prăjită, unt și gem costă "doar" 9 lei.
Ciorbele au prețuri cuprinse între 6 și 11 lei, o ceafă de porc la grătar vă scoate din buzunar 14 lei, o porție de piept de pui are prețul de 11-12 lei, iar garniturile costă între 4 și 6 lei.
Oferta este bogată și la capitolul fast-food: 100 de grame de chefal costă 7 lei, hamsiile se vând cu 4 lei, porția de 100 de grame de rechin o poți cumpăra cu 6 lei. Dacă-ți plac guvizii, îi poți cumpăra în schimbul sumei de 4 lei.
Fast-food-urile din stațiunea Neptun oferă și gustări mai rafinate: 5 lei porția de midii și 8 lei cea de calcan. Nelipsite sunt shaworma (între 8 lei și 12 lei) și kebabul (6 lei).

Preparatele pescărești, cele mai scumpe mese pentru turiști
Și cum nu se poate să stai la mare fără să nu consumi preparate pescărești, restaurantele din Neptun se întrec în gătirea saramurii de crap, pentru care turiștii trebuie să scoată din buzunar 20 de lei, sau a unui platou cu preparate pescărești, care costă între 85 de lei și 120 de lei. Dacă vă plac calamarii la grătar, puteți comanda o porție pentru 23 de lei. Preț piperat are și somonul file cu sos de capere, care costă 28 de lei.
Stațiunea Neptun este aleasă de turiștii de toate vârstele, cu o situație financiară bună, care nu se dau în lături de la un platou de preparate pescărești la 120 de lei.
În ciuda tarifelor nu prea ieftine, terasele, restaurantele și aleile de promenadă sunt pline de turiști gata să-și satisfacă orice poftă în concediu pe litoralul românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4175 secunde