Semne că e pe cale să îți dea papucii

317
Semne că e pe cale să îți dea papucii - despartire-1360679878.jpg
De cele mai multe ori, des-părțirile sunt atât de dureroase nu doar pentru că ne sfâșie inima, ci pentru că vin pe neașteptate. Pentru a nu te trezi părăsită fără să ai habar de ce, iată câteva dintre semnele care te anunță că s-ar putea să nu te aștepte chiar cele mai roz timpuri din punct de vedere sentimental. 


E ocupat, mult prea ocupat. Dacă devine din ce în ce mai ocupat și își petrece și puținul timp liber pe care îl aveți împreună făcând altceva, s-ar putea să urmeze ceva neplăcut. Nu spune nimeni să fiți mereu împreună, dar e important să petreceți măcar serile și week-end-urile împreună.

Scuze peste scuze. Indiferent cât de bună ar fi scu-za pe care o inven-tează, devine un semnal de alarmă mai ales atunci când se scuză mult prea des. Începe să lipsească până și la evenimentele importante, cum ar fi aniversările sau petrecerile în familie, pentru care înainte ar fi făcut orice numai pentru a ajunge la timp. Înseamnă clar că i s-au schimbat prioritățile și tu nu mai ești una dintre ele.

Nu îi mai place nimic. Înainte vă certați foarte rar și numai din lucruri grave, acum parcă sunteți de nerecunoscut: vă certați din orice, caută mereu motiv de scandal chiar și pentru cele mai mărunte lucruri și mai mult, a început să te critice. Una dintre explicații ar fi că nu te mai vede cu aceeași ochi ca și înainte și deci nu mai ești iubita lui perfectă.

Pasiunea? Care pasiune? Acesta este cu siguranță cel mai simplu de interpretat semn că nu te mai vrea ca și parteneră: nu mai faceți sex niciodată, iar dacă faceți e numai la insistențele tale sau după o noapte cu băieții, în care a băut puțin cam mult.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cele mai mari mituri despre sex
Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o căsnicie fericită
Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Diverse : Condimentează-ți viața sexuală!
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Pagina a fost generata in 0.3933 secunde