Soțul Sandei Ladoși, REȚINUT pentru EVAZIUNE FISCALĂ

196
Soțul Sandei Ladoși, REȚINUT pentru EVAZIUNE FISCALĂ - newsimage17801032-1380864570.jpg
Omul de afaceri Ștefan Tache, soțul cântăreței Sanda Ladoși, a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar în care este cercetat pentru evaziune fiscală. Tache a fost audiat,aseară, alături de alți 10 suspecți, de către procurorii DIICOT. Cei 11 sunt acuzați că fac parte dintr-un grup infracțional specializat în evaziune, care ar fi adus statului un prejudiciu de 4 milioane de euro.




Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Structura Centrală și Serviciul Teritorial Cluj au descins, joi, la membrii unei rețele de evaziune fiscală. Anchetatorii au făcut 64 de percheziții în București, Cluj-Napoca, Oradea și în județele Călărași, Dâmbovița, Ilfov, Suceava și Teleorman, la locuințele învinuiților și la sediile unor societăți de leasing, potrivit Mediafax.


Între cei cercetați de procurorii DIICOT se află și soțul cântăreței Sanda Ladoși, precum și fiul unui judecător, care sunt bănuiți că ar fi făcut parte dintr-o rețea ce a făcut o evaziune fiscală de peste 4 milioane de euro.


Alături de alte cinci persoane, Ștefan Tache va fi prezentat,astăzi, la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.403 secunde