Sugestii pentru platoul cu aperitive

1177
Sugestii pentru platoul cu aperitive - 23decaperitive-1387813916.jpg

Articole recomandate

Crăciunul este o sărbătoare tradițională, așa că ar fi recomandat să optezi pentru un platou mai clasic de aperitive, în ton cu evenimentul, în care să așezi, dând frâu liber imaginației, următoarele produse: tobă de casă, lebăr de casă, brânză, cașcaval, roșii cherry, măsline negre, ardei gras roșu, muștar, câteva floricele făcute frumos din praz, toate așezate pe un platou rotund, ornat festiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum recunoști carnea proaspătă
Marţi, 24 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru  gospodine nonconformiste
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum aranjați masa festivă de Crăciun
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Salată de boeuf aromată
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi utile în bucătărie
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Bunătăți pentru masa de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.6317 secunde