În Eforie Nord, un restaurant cu specific românesc

Superb spectacol artistic, la Nunta Zamfirei

1390

Articole de la același autor

Vă mai aduceți aminte de anii ’80, când era un privilegiu să asiști la un spectacol la Nunta Zamfirei, restaurantul din Eforie Nord, plin pe atunci până la refuz de turiști străini? Ei bine, noii proprietari încearcă să redea localului strălucirea și să recreeze atmosfera superbă de atunci.

Cei care și-au petrecut vacanțele "pe vremuri", la Eforie Nord, știu foarte bine că, la Nunta Zamfirei, se intra doar pe bază de rezervare. Când primeai o invitație, simțeai că l-ai prins pe Dumnezeu de picior, mai ales că aveai șansa de a dialoga cu turiști din Germania, Cehia sau Polonia.

Astăzi, cu un nou management, restaurantul își deschide din nou porțile către vizitatorii din străinătate, dar și pentru turiștii din țară și pentru constănțeni.

Situat chiar la intrarea dinspre Constanța a stațiunii, restaurantul cu specific românesc Nunta Zamfirei îi invită pe turiști, în fiecare seară de joi, de la ora 20.00, la o minunată petrecere a dansului și a muzicii tradiționale românești, îmbinată cu preparate culinare românești și vinuri alese. Totul pe fondul sonor și vizual al unei petreceri de nuntă.

"Sperăm ca frumusețea și varietatea de costume, dansuri energice, farmecul și originalitatea melodiilor tradiționale, îmbinate fericit cu savoarea bucatelor și a vinurilor din vestitele podgorii românești să vă introducă în minunata atmosferă de nuntă. Vă așteptăm cu drag" - acesta este mesajul transmis de gazde turiștilor și tuturor celor care doresc să asiste la un spectacol artistic de neuitat.

v v v

Decorat în stil popular românesc, cu ștergare tradiționale la uși și ferestre, cu mese și scaune cioplite din lemn, restaurantul Nunta Zamfirei este, cu siguranță, pe gustul turiștilor care doresc în concediu "ceva" mai mult decât banala terasă cu pizza și bere.

Trebuie spus că restaurantul este deschis și în extra-sezon, când sunt organizate mese festive, nunți, botezuri, banchete, aniversări sau conferințe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4104 secunde