Top șapte fantezii ale bărbaților

355
1
Top șapte fantezii ale bărbaților - fantezii-1375363401.jpg

Articole recomandate

Toate femeile se întreabă la ce visează în secret partenerii lor. Noi vă dezvăluim care sunt cele mai populare fantezii ale bărbaților. Unele dintre dorințele ascunse ale partenerului tău pot fi îndeplinite, iar tu vei fi cea care hotărăște care se va împlini și care va rămâne fantezie.

Sex în trei. Cea mai răspândită dorință sexuală a bărbaților este să fie acompaniați în dormitor de două femei sau chiar mai multe. Pot fi iubita și prietena ei cea mai bună sau două străine agățate noaptea în club.

Necunoscuta. Tentația tinerei seducătoare, maestră în arta sexului este foarte răspândită în rândul bărbaților. Ideea de sex fără obligații cu o necunoscută atrăgătoare i-ar da de gândit chiar și celui mai fidel partener.

Jocul de roluri. Doctorița sau polițista sexy vor prelua conducerea jocului și îl vor supune pe pacient / prizonier la tratamente incitant de imaginat. Se va supune sau se va răzvrăti?

Soția șefului. O fantezie mondenă care aduce puțin a răzbunare, însă ideea de a o seduce pe soția superiorului implică nu doar atracție sexuală ci și o ascensiune socială simbolică.

Secretara. Rolul de amantă supusă care îndeplinește ordinele fără să comenteze îl pune pe bărbat în poziția de control și îi conferă mai multă încredere în sine. Deci, care să fie noul sistem de îndosariere implementat?

Sex în locuri publice. În mașină, în lift sau în toaleta restaurantului, sexul în locuri publice îi face pe bărbați să creadă că pot obține orice, oriunde. Le oferă un boost de siguranță si încredere care, ce-i drept , îi face mai sexy.

Amanta exotică. Oricât de liniștit și previzibil în gusturi poate fi, un bărbat visează uneori și la ceva ce nu poate avea sau care este greu de obținut. Așa cum unele femei visează să facă sex cu un bărbat de culoare din cauza legendelor care circulă pe seama dotărilor lui, o experiență similară cu o negresă voluptuoasă îl poate încânta și pe un bărbat.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

admirator
2 august 2013
depinde de barbat...

unii au fantezii debordante, altii nu se joaca cu asa ceva... e bine sa-si cunoasca bine partenerul, inainte de a-i propune asa ceva... sau a accepta... pot sa apara situatii ilare, care sa duca la ruperea definitiva a legaturii... Aveti grija si nu va ghidati in viata personala dupa statistici (mai ales cele facute de cercetatorii din Anglia...);e posibil ca acel 1% care nu reactioneaza "standard" sa fie partenerul dvs. Si ati rupt-o'n fericire! Sau sa reactioneze "standard", dar in prezenta anumitor catalizatori. Lipsa lor, ducand la rateu... Ramineti la cunoasterea babeasca, pas cu pas. E mai savuroasa o astfel de cunoastere si mai sigura...

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic… De ce nu?
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Spune "Pa!" vergeturilor
Miercuri, 31 Iulie 2013
Stire din Diverse : Un ceai cald, vă rog!
Pagina a fost generata in 1.882 secunde