"Toți bărbații vor sex"… Ce este de făcut?

202
1

Articole recomandate

De multe ori te-ai gândit că bărbații vor sex și... atât. Însă nu trebuie să te lovești de acest aspect ca de un perete și să te ascunzi în casă pentru că n-ai nimic de oferit celor care nu cer și nu știu altceva.

Arată-i altfel. E posibil să ai prima întâlnire cu el, iar el să plece de acasă cu prezervativul în buzunar. Și ce dacă? E normal să se gândească la sex, asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple. Trebuie să știi să-ți construiești momentul perfect pentru ca atunci când chiar se va întâmpla, să știi exact cu cine faci sex și mai ales de ce.

Distrează-te înainte și mai ales după. Trăim într-o lume care nu-și acordă prea mult timp pentru nevoile personale. Toți suntem într-o grabă nebună și de multe ori nu avem timp nici să suferim sau să plângem după cineva pentru că imediat altcineva apare în peisaj. Așadar, dacă în ochii lui se citește doar sex, șterge asta și scrie altceva: timp plăcut împreună.

Află cine este și spune-i și lui. Ai să observi cât de pierdut în spațiu este neștiind exact care este rolul lui pe acest pământ. Descoperă-l de față cu el. Pune-i întrebări semi-personale, ascultă ce are de spus și ai să observi cât de multă plăcere îi va face asta.

Sexul este important dar nu astăzi. Nu trebuie să-l faci să creadă că urăști partidele de sex și că ai prefera oricând să citești o carte. Trebuie doar să știe că nu-ți place să vorbești în continuu despre asta și că atunci când se întâmplă este minunat, dar nu se învârte toată viața ta în jurul acestei experiențe.

Chiar toți bărbații vor sex? Ar fi greșit să spunem asta fără să o explicăm, toți bărbații vor sex, însă nu doar sex. Toți căutăm persoana aceea care să ni le ofere pe toate, însă de multe ori ne mulțumim și cu mai puțin. Acel puțin de cele mai multe ori poate fi o partidă de sex. Dacă ai mai multe de oferit, lasă-i șansa să afle că ești mai mult decât crede.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

placere.ro
19 iulie 2013
www.placere.ro

poti sa-ti gasesti partener pt sex pe placere.ro

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Diverse : Greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 1.7635 secunde