Trucuri care influențează libidoul

185
Trucuri care influențează libidoul - influenteazalibidoul-1368100826.jpg
Un pahar de vin poate fi ca "motorașul" care pornește acțiunea în dormitor. Reduce stresul și anxietatea mai ales dacă ești la prima întâlnire. Nu uita, nu abuza de alcool, un pahar de vin poate fi de ajuns.

Încearcă afrodisiace

Nu există niciun praf magic, însă afrodisiacele pot fi amuzante. Nu te gândi la vreo pastilă anume. Dimpotrivă, gândește-te la mân-carea ta preferată. O poți găti și o poți savura împreună cu parte-nerul. Când te simți bine cu tine, te simți bine și cu cel de lângă tine.

Renunță la țigări

Toată lumea știe care sunt efectele fumatului. Noi le amintim și acum, pentru că ele sunt vinovate și pentru libidoul tău scăzut.

Exercițiile fizice fac minuni

Da, exercițiile fizice te mențin în formă și sănătoasă. Efortul fizic trebuie să fie și la sală, și acasă. În ambele părți încununat de o răsplată frumoasă.

Scapă de kilogramele în plus

Nu te simți bine în pielea ta? Îți este rușine să te dezbraci? Cum ai vrea să ai chef de sex în acest caz? Este timpul să pui în aplicare planul și să încerci și o dietă simplă.

Mănâncă ce trebuie

Dacă trupul tău este slăbit, nici sexul nu va fi ok. Trebuie să-i oferi corpului toate vitaminele și proteinele de care are nevoie. Nu uita de legume și fructe.

Masajul, arta amorului de calitate

Masajul este cea mai răspândită metodă de preludiu. Tu ai folosit-o? Dacă nu, este timpul să o faci. Și dacă ai timp, te poți documenta și cu secretele masajului tantric. Surprinde-ți partenerul într-un mod plăcut și vei avea parte de o răsplată pe măsură.

Ginkgo biloba, secretul unui corp armonios

Această plantă ajută la circulația sângelui spre creier și spre organele genitale. Are în același timp un efect miraculos asupra orgasmului, așa că pune-l pe lista favoritelor la cumpărături.

(sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Mai 2013
Stire din Fun : Sex sau treabă prin casă?
Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Fun : Maria are fantezii sexuale
Pagina a fost generata in 0.8964 secunde