Alimente care îți pot afecta viața sexuală

203
Alimente care îți pot afecta viața sexuală - alimentecareaafecteazaviatasexua-1368100710.jpg
Se tot vorbește despre alimentele cu efect afrodiziac, însă cum rămâne cu cele care îți pot influența într-un mod negativ viața sexuală? Ai fi surprinsă să afli că unele produse pe care le consumi aproape zi de zi ar putea avea efecte negative asupra vieții sexuale, diminuând pofta de sex.

Iată ce trebuie să eviți.

Sucurile acidulate

Institutul Național de Sănătate din Statele Unite a realizat un studiu care demonstrează legătura puternică dintre depresie și sucurile carbogazoase. Dar nu numai starea de spirit are de suferit. Cantitățile mari de zahăr prezente în băuturile acidulate duc la creșterea în greutate și chiar la formarea diabetului.

Cafeaua

Este greu să renunți la cafeaua de zi cu zi, însă este necesar dacă vrei să ai un apetit sexual sănătos! Consumul excesiv de cafea poate afecta glandele suprarenale, care sunt responsabile pentru producerea hormonilor de stres.

Odată cu trecerea timpului, dacă aceste glande nu mai func-ționează corespunzător, hormonii sexuali (estrogenul și testosteronul) pot fi afectați. Așa că înlocuiește cana de cafea cu ceaiuri sau apă plată.

Alcoolul

Consumul excesiv de alcool dăunează grav... vieții sexuale! În cazul partenerului tău, alcoolul consumat peste măsură afectează calitatea spermei și cauzează disfuncții erectile. Conform unui studiu realizat de un grup de cercetători americani, majoritatea bărbaților care consumau cantități însemnate de alcool se confruntau cu disfuncții erectile, spre deosebire de cei care nu consumau alcool.

Soia

Credeai că produsele pe bază de soia sunt mai sănătoase? Află că există astfel de alimente care, din cauza faptului că sunt procesate, nu mai au aceleași beneficii, pentru care soia este atât de recunoscută. Deși este un bun substituent pentru carne, soia poate conține fitoestrogeni, hor-moni care afectează echilibrul hormonal atât în cazul femeilor, dar mai ales în cel al bărbaților. În cazul lor, toxinele prezente în unele produse din soia pot afecta negativ apetitul sexual, cauzând chiar și disfuncții erectile.

(sursa: www.divahair.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Mai 2013
Stire din Fun : Sex sau treabă prin casă?
Marţi, 07 Mai 2013
Stire din Fun : Maria are fantezii sexuale
Pagina a fost generata in 0.4456 secunde