Un alt fel de "all inclusive" pentru turiști: City Pass-ul

802
Un alt fel de

Turiștii au la dispoziție și  o altă modalitate de a achita micile distracții de pe litoral.
"Probabil că foarte puțini turiști știu că singurul oraș din țară care beneficiază de un City Pass este Constanța. Acesta permite accesul la cele mai importante obiective turistice din Constanța și Mamaia", a anunțat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.
Astfel, achiziționând un card Constanța City Pass Basic (62 lei / adult și 35 lei pentru copiii peste cinci ani, elevi și studenți), aveți acces la diverse obiective turistice, cum ar fi Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Istorie și Arheologie, dar beneficiați și de două călătorii cu autobuzele supraetajate. Cardul Constanța City Pass Family (115 lei / adult, 62 lei pentru copiii între 5 - 12 ani și 87 lei pentru elevii peste 12 ani și studenți) cuprinde, pe lângă obiectivele incluse în cardul basic, o intrare la Aqua Magic Mamaia.
Odată achiziționat, indiferent de tipul de card, turistul (sau constănțeanul) nu trebuie să mai plătească absolut nimic pentru a vizita obiectivele menționate. În plus, se primește și un set de vouchere de discount la diferite restaurante și magazine.
Pe lângă intrările gratuite și voucherele de discount, cei care achiziționează cardul Constanța City Pass beneficiază și de linie prioritară la intrare. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să aștepte la cozi interminabile pentru a vizita obiectivele turis-tice.
Semnele de prioritate Constanța City Pass sunt amplasate vizibil la intrarea în fiecare obiectiv. Tot ceea ce trebuie să facă turistul este să meargă în față și să prezinte cardul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0464 secunde