În week-end, în stațiunea Saturn

Hotelul Cleopatra va fi asaltat de turiști

947
Hotelul Cleopatra va fi asaltat de turiști - aquaparkcleopatra2-1310503886.jpg

Zilele acestea, una dintre cele mai căutate unități din sudul litoralului este Hotelul Cleopatra, atât datorită parcului Aqua de care dispune, dar și pentru tratamentele SPA, disponibile la costuri accesibile.
Din ofertă, am reținut tratamentele faciale la prețuri cuprinse între 90 lei și 220 lei, masajele de șase tipuri, cel mai căutat fiind cel suedez, cu costuri cuprinse între 45 și 65 lei și cu o durată între 25 și 20 minute, tratamentele corporale cu prețuri între 55 și 110 lei, dar și tratamentele pentru cuplu, având tarife cuprinse între 150 și 390 lei.
Turiștii care doresc să petreacă o zi la Aqua Land plătesc intrarea, care este de 19 lei pentru adulți și 14 lei pentru copii.
Din discuția purtată, ieri, cu Tincuța Marcovici, șefa hotelului, am aflat că, la această oră, unitatea, care dispune de 227 camere, este ocupată în proporție de 50%, atât cu turiști români, cât și străini, sosiți cu bilete prin agenții sau early booking, dar și pe cont propriu.
Week-end-ul se anunță, însă, foarte aglomerat. "În restaurantul complexului, în fiecare seară, începând cu ora 20.30, avem program artistic susținut de o formație și o trupă de balet, precum și dansatori ai trupei Șatra din Chișinău", a explicat Tincuța Marcovici.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5341 secunde