A venit toamna, a băgat şi Fiscul "marfă"! Firme constănţene, executate silit

3395
Ca om de afaceri, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ţi achiţi taxele şi impozitele, dările către stat. De umbra Fiscului n-ai cum să scapi, iar de calci strâmb ori ai dificultăţi şi i-ai intrat în gheare, poţi să-ţi iei adio de la business.

Ieri aveau succes, încasări şi activitate cât cuprinde, astăzi sunt executaţi silit. O serie de firme sunt în colimatorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, care caută să-şi recupereze banii.

Astfel, în data de 26 septembrie 2023, la ora 13.30, la sediul de pe bd. Tomis nr. 312 A, se vor vinde la (prima) licitaţie mai multe bunuri mobile, proprietate a debitorului Axis-Centru Recuperare Medicală SRL: un aparat Diapulse D-104AB, preţ pornire 64.070 fără TVA, un aparat Magneto-Terapie cu pat Solenoid, preţ pornire 10.120 fără TVA, un aparat criosaună marca Cryomed, preţ pornire 74.270 fără TVA, şi un sistem de elongaţii marca Eltrac, preţ pornire 15.900 fără TVA.

„Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în informarea transmisă de conducătorul organului de executare, Valentin Criveanu.

Pentru participarea la licitaţie, ofertanţii trebuie să depună, cel puţin cu o zi înainte de data licitaţiei, o serie de documente, dintre care enumerăm: oferta de cumpărare; dovada plăţii de participare sau a constituirii garanţiei în forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului etc.

În aceeaşi zi şi în aceeaşi locaţie, însă de la ora 13.00, se vor vinde, tot la prima licitaţie, mai multe bunuri imobile aparţinând debitorului Puppy Vet SRL: un teren în suprafaţă de 2.000 metri pătraţi, o clădire în suprafaţă construită de 402 metri pătraţi, situate în comuna Cogealac, judeţul Constanţa. Creditor este AJFP Constanţa, iar preţul de evaluare a activelor este de 44.364 lei fără TVA.

O afacere pe chituci

Două zile mai târziu, în data de 28 septembrie, la ora 13.00, tot la sediul din bd. Tomis nr. 312A, se vor vinde, la prima licitaţie, mai multe bunuri mobile, proprietate a debitorului Rotmat Art Design SRL: un autoturism Volkswagen Golf, preţ de pornire 10.145 lei fără TVA, un cuptor pentru uscat părţile vopsite Omac Forneo E130, preţ pornire 29.669 lei fără TVA, o maşină de brodat Brother, preţ 35.603 lei fără TVA, o maşină de cusut Brother, preţ pornire 5.785 lei fără TVA, o maşină de cusut Stafir Maier, preţ pornire 7.417 lei fără TVA, o maşină de gravat/decupat Laser, preţ pornire 10.879 lei fără TVA, o maşină de vopsit margini Omac Tingibordo, preţ pornire 6.923 lei fără TVA, o maşină pentru subţiat piele Fratelli Alberti, preţ pornire 19.779 lei fără TVA şi o staţie de călcat cu generatori de aburi Battistella, preţ pornire 6.428 lei fără TVA. Creditor - AJFP Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde