Acțiune în forță a Fiscului! Trimite SOMAȚII în masă

193
Acțiune în forță a Fiscului! Trimite SOMAȚII în masă - siglaanaf113669029801374667295-1382453333.jpg

Articole recomandate

De aproximativ două săptămâni, ANAF a început în forță o campanie de mobilizare a contribuabililor, în vederea creșterii conformării voluntare, potrivit site-ului juridice.ro, citat de realitatea.net.


Primul pas al acestei campanii constă în transmiterea către contribuabili a unor scrisori de avertizare asupra eventualității unei inspecții fiscale.


Pe scurt, scrisoarea ANAF atenționează firmele din România că vor face obiectul unei analize de risc și în condițiile în care se constată inadvertențe între datele furnizate de contribuabil și evidența ANAF, se va lua decizia efectuării unei inspecții fiscale.


Încasările la buget sunt sub așteptări


Încasările din acest an sunt mai mici decât cele prognozate din cauza fondurilor neîncasate de la bănci, ca urmare a modificării regulamentului privind provizioanele, a reorganizării ANAF și a firmelor care au intrat în insolvență pentru a nu-și plăti taxele, a afirmat recent premierul Victor Ponta.


El a arătat că un motiv pentru nivelul mai redus al încasărilor este faptul că Guvernul "va încasa zero" din sistemul bancar ca urmare a schimbării regulamentelor privind provizioanele în condițiile în care prognoza pentru luna septembrie se baza pe încasarea a un miliard lei ca impozit pe profit doar de la Banca Națională, la care se adaugau sume atrase ca impozit pe profit de la alte bănci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Economie : Reformă fiscală cu pipeta
Pagina a fost generata in 0.3796 secunde