Afacerea e pe butuci? Investește în primul rând în pregătirea ta!

1034

Articole de la același autor

Ieri, la hotelul Malibu din stațiunea Mamaia, a avut loc seminarul "21 de metode pentru a crește afacerea ta", susținut de către unul dintre cei mai renumiți speakeri, traineri și antreprenori români, Lorand Soares Szasz. 


Timp de trei ore, peste 200 de oameni de afaceri constănțeni au avut ocazia de a primi informații și idei care să îi ajute în domeniile lor de activitate. Conform organizatorilor, firmele care înregistrează o creștere țin cont de principii de management, marketing și vânzări. 


"Dacă aș putea să fac o recomandare pentru cei care vor o afacere sau cei care au una, le-aș spune cu siguranță să investească în ei. Este cel mai bun sfat pe care pot să-l dau, e un sfat pe care l-am primit la rândul meu. Un trainer sud-american mi-a spus la un moment dat: dacă vrei să ai o afacere de succes, ai grijă ca tu, ca și om, să crești. Pentru că, dacă tu crești, firma crește după tine. Din păcate, în România, sunt mulți oameni de afaceri care își conduc business-urile după ureche și își dau seama după un timp că nu merg lucrurile cum ar trebui, piața îi distruge, clienții nu mai apar și-atunci trebuie să gă-sească soluții. Și soluțiile sunt în educație. De aceea, dacă e vreun sfat pe care pot să-l dau celor care vor sau au o afacere, este să investească în ei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lorand Soares Szasz. 


Seminarul susținut la Constanța face parte dintr-un turneu național, lista celor 21 de principii pentru care o afacere poate să crească urmând să fie prezentată în Iași, Piatra Neamț, Galați, Târgu Mureș și Bacău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4608 secunde