Cum se evaluează gratuit performanța de mediu a companiilor?

125
Cum se evaluează gratuit performanța de mediu a companiilor? - cumseevalueazagratuit-1433263776.jpg

Articole de la același autor

Asociația Green Revolution București și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanța, organizează masa rotundă "Green Business Index 2015".

Evenimentul are loc astăzi, 3 iunie 2015, începând cu ora 12, la sala de conferințe a CCINA Constanța  (B-dul Alex. Lăpușneanu nr.185A, etaj 2).

Proiectul multianual Green Business Index a fost lansat în 2010 și reprezintă barometrul responsabilității față de mediu a companiilor din România.

În cadrul evenimentului se va prezenta GBI - Green Business Index, singurul instrument gratuit de eva-luare a performanței de mediu, conform ISO 14031 din România, un me-canism de promovare și monitorizare a inițiativelor verzi din sectorul de afaceri românesc și un mijloc de asistență și formare pentru îmbunătățirea performanței de mediu.

Green Business Index (GBI) are un dublu rol: ajută companiile să își evalueze impactul asupra mediului și eficiența în managementul mediului, să identifice oportunități noi pentru reducerea acestuia și pentru creșterea eficienței utilizării resurselor, într-un mediu concurențial în care clienții sunt din ce în ce mai atenți la preocupările de mediu și oferta de produse și servicii ecologice ale companiilor, iar pentru publicul larg, GBI este un instrument prin care acesta devine conștient și mai bine informat cu privire la preocupările companiilor de a proteja mediul înconjurător.

Participarea la eveniment este gratuită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Economie : Balul anului,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4431 secunde