Moda verii 2015 vine la TINIMTEX, în Mamaia

745
1
Moda verii 2015 vine la TINIMTEX, în Mamaia - modaveriitimintex-1431364861.jpg

Articole de la același autor

Nou! Producătorii prezintă ținuta pentru balurile de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a.


Stimați cititori, așa cum ve-nirea păsărilor migratoare din țările calde anunță venirea primăverii, cea de-a 63-a ediție a Târgului Național de Îm-brăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX prefațează sosirea sezonului estival. 


Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, pregătiți-vă să vă înnoiți garderoba de vară! Peste 220 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, mulți dintre ei cunoscuți de dumneavoastră de la precedentele ediții, vor fi prezenți cu standuri la Mamaia.


Târgul, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), este cel mai mare eveniment de profil din țară, în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.


Evenimentul are loc în perioada 13 - 17 mai 2015, fiind găzduit de Pavilionul Expozițional și Centrul de Afaceri Eurolitoral, din stațiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp. 


La această ediție, TINIMTEX vine cu colecțiile noi și diversificate ale verii anului 2015. Producătorii români vor prezenta cele mai noi tendințe din moda noului sezon estival. O atenție deosebiră este acordată ținutei pentru balurile de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a.


Prezent la conferința de presă dedicată acestei manifestări expoziționale, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al CCINA Constanța, a precizat că, din totalul expozanților, 70% sunt producători, iar 30% sunt comercianți. Ponderea firmelor pe județe este următoarea: București - 27%, Constanța - 14%, Iași și Brașov - câte 7%, Neamț și Arad - câte 4%, Suceava, Satu Mare, Buzău, Argeș - câte 3%, Timișoara, Vaslui, Cluj, Prahova, Sibiu, Vrancea, Botoșani și Galați - câte 2%, Baia Mare, Bihor, Dolj, Olt, Bacău, Mureș, Brăila - în total 9%.


Din cele 220 firme: 105 firme sunt de confecții femei, bărbați și tineret, iar 6 firme sunt de bijuterii, gablonzuri, accesorii (la parterul Pavilionului Expozițional); 55 firme sunt de tricotaje, lenjerie, lenjerie de pat, home & deco (la etajul Pavilionului Expozițional); 54 firme sunt de marochinărie, încălțăminte și pielărie (în Centrul de Afaceri Eurolitoral).


Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 13 - 16 mai - între orele 10 și 20; duminică, 17 mai - între orele 10 și 16.


Comentează știrea

Marina
12 mai 2015
Joburi !

Dacă credeți cu tărie în ceva, acesta va deveni realitatea voastră. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde