Galerie foto. Constănțenii cumpără pe rupte, la Târgul TINIMTEX, din Mamaia

3632
5

Articole de la același autor

Toate drumurile din județ duc la Târgul de Încălțăminte și Îmbrăcăminte TIMINTEX. De la primele ore ale dimineții, Pavilionul Expozițional a fost luat cu asalt de constănțenii deciși să își înnoiască garderoba. Numărul mare al vizitatorilor care pleacă
cu sacoșele pline cu cumpărături demonstrează că cea de a 63-a ediție a târgului este un succes. 


Dintre cei 220 de expozanți nu lipsește veche noastră cunoștință, Beni Tibor, administratorul co-paniei Lehel Elit Fashion, din Târgu Mureș, pe care l-am întâlnit la mai multe ediții ale TINIMTEX. De această dată, fabrica Lehel expune câteva colecții superbe, de vară: bluze de damă, bluze și pantaloni pentru bărbați. Produsele sunt din bumbac 100%. 


Atrage atenția, în mod deosebit, colecția de bluze albe, elegante și fine, cusute în genul iilor. Prețurile sunt extrem de atractive: pantalonii - 130 lei, bluzele - 130 lei. 


Alături se află standul firmei Lucia Lux, un alt producător din Târgu Mureș, tot veche cunoștință. Este vorba de o fabrică de confecții din lână, înființată în 1993, de către familia Cismaș. La această ediție, prezintă colecții pentru bărbați: costume (cu prețuri între 200 și 300 de lei), sacouri (200 lei) și pantaloni (80 lei). 


Producătorul Hinhof Brand Angelo, din București, a venit să rupă inima târgului cu o varietate largă de sacouri, pantaloni și costume. Standul este plin de cumpărători care probează marfa. Produsele sunt frumoase, bine croite, de calitate, confecționate din bumbac 100%, lână 100% sau combinație de lână și bumbac. Pantalonii se vând cu 135 de lei, cămășile cu 85 de lei, iar costumele cu 630 - 840 lei. 


Directorul de vânzări Mihail Moise precizează că fabrica a fost înființată în 2006 și are 45 de angajați, în prezent. Este o prezență constantă la TINIMTEX. "Venim de zece ani la acest târg și reușim să vindem 30 - 40% din marfa adusă".


Producătorul Cristin Lux Design, din Iași, a fost prezent la toate edițiile TINIMTEX din ultimii șapte ani, relatează administratorul Cristina Ghibea În standul său sunt expuse rochii, bluze, fuste și pantaloni de damă, pentru segmentul de vârstă 20 - 40 de ani. Produsele sunt confecționate din bumbac, vâscoză și poliester. 


Fabrica Mega Fashion, din Roman, a adus la târg mai multe colecții de rochii, bluze și costume de vară, din bumbac, in și vâscoză. "Vindem doar en-gros", explică adminis-tratorul Toader Popa. La toate edițiile la care a participat, a primit comenzi din partea comercianților locali. Constanța este considerată o piață bună de către producătorii și comer-cianții prezenți la târg. Localnicii, în special tinerii, se îmbracă cu gust și sunt dispuși să cheltuiască mai mult pentru garderoba lor decât locuitorii altor zone. Nu este de mirare că unii dintre producători au decis să își deschidă magazine pe litoral. Lehel Elit Fashion, din Târgu Mureș, spre exemplu, va inaugura două magazine la Constanța. 


Voi încheia, aici, plimbarea prin târg, invitându-vă, stimați cititori, să-l vizitați! Nu veți regreta! La parterul Pavilionului sunt expuse: confecții femei, bărbați și tineret, bijuterii, gablonzuri și accesorii; la etajul Pavilionului Expozițional - tricotaje, lenjerie, lenjerie de pat, home & deco; în Centrul de Afaceri Euro-litoral - marochinărie, încălțăminte și pielărie.


Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 13 - 16 mai - între orele 10 și 20; duminică, 17 mai - între orele 10 și 16.


Comentează știrea

Jiji
14 mai 2015
pe rupte

Bre nea Nelu, am fost acolo bre si nam vazut nemeca rupte bre, vorbeam prostii tu. Erea acolo niste fufe pe feisbuk dar nu erea rupte. La mine place vine la tine faceam mangialic pe rupte bre nea Nelu..........

eu
14 mai 2015
Zau ???

Am fost acolo si aproape toate standurile aveau afișat mesajul " nu vindem la bucata " sau "doar pentru contractări". Mai ușor cu minciunile...

Sindbad
14 mai 2015
Business la Cta...

Articolul miroase a reclama ieftina, poate nu tocmai gratuita. Nu v-am vazut sa faceti articole pe seama lipsei investitorilor mari, facilitatilor acordate de autoritatile locale pentru atragerea acestora (daca exista asa ceva), unde sa se angajeze somerii constanteni, pe salarii decente. O tinem langa cu locuri de munca in sclavie AJOFM, POSDRU, etc.bani tocati aiurea ptr firme de casa, cotizante la partide, grupari de interese. De cativa ani, ati devenit un Telegraf 2. Va stiam altfel, dar usor-usor semanati cu halciuc sau tatian...

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

nely
16 mai 2015
oferte

O oferta extraordinara in care suntem din ce in ce mai multi!Priveste inainte,ia-ti viata in propriile maini si incearca ceva ce nu ai mai facut niciodata.Nu privi cu suspiciune tot ceea ce ti se ofera! In aceasta afacere, nu ti se cere nimic!Mai mult decat atat,ti se ofera! Ai la dispozitie(doar scriind "cursuri" la adresa de email: [email protected] )12 cursuri pe care trebuie sa le citesti in 12 zile,cate un curs pe zi.Nu-ti ia,decat jumatate de ora de citit,cu atentie.Apoi,hotarasti daca vrei sa incepi sa lucrezi sau nu!E o afacere!Nu te astepta sa incepi sa castigi din prima! Totul se castiga cu munca si perseverenta.si vor veni si banii negresit! Incearca! N-ai nimic de pierdut!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4306 secunde