Agenda evenimentului lunii la Constanța: "Noua Realitate în Afaceri"

349

Joi, 13 septembrie, are loc la Hotel Golden Tulip din Mamaia, sala Poseidon A, începând cu ora 8.30, evenimentul "Noua Realitate în Afaceri - Drumul către performanță", o sesiune de dezbateri interactive pe teme de finanțare a afacerii și consultanță fiscală, financiară și juridică.

Acesta reunește executivii de top ai companiilor cu cifra de afaceri cuprinsă între 1 și 15 milioane de euro din zona de sud - est a României (Constanța, Brăila, Tulcea, Ialomița și Călărași).
Iată și ce teme și vorbitori regăsim pe agenda evenimentului: "Optimizarea capitalului de lucru. Succesul afacerii tale" - Laurențiu Cristian Sichitiu, director executiv Centrul de Afaceri Corporate Constanța, BCR; "Alternativa de finanțare prin bursă" - Ileana Botez, director comunicare și marketing, Bursa de Valori București; "Soluții moderne de cash management" - Mihnea Bărbulescu, directorul diviziei de vânzări și marketing, Erste Asset Management; "Riscul în alegerea partenerilor de afaceri. Prevenire și optimizare" - Matei Mihăilescu, sales manager, Coface România; "TVA la încasare și particularități ale taxei pentru utilizarea vehiculelor rutiere motorizate" - Jacqueline Laye, director, KPMG Enterprise, Diana Dorca, tax manager, KPMG; "Alegerea modalității de soluționare a disputelor. Posibilități, decizii de oportunitate și limitări legale ale opțiunilor" - Cosmin Vasile, partener, Zamfirescu Racoti Predoiu.
Moderarea discuțiilor va fi realizată de jurnalistul economic Dan Suciu (Realitatea TV și The Money Channel).
Participarea la eveniment este gratuită, însă este indicat să se confirme prezența.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2415 secunde