Ambasadorul Republicii Islamice Iran, în vizită la CCINA Constanța

1659
1
Ambasadorul Republicii Islamice Iran, în vizită la CCINA Constanța - ccina11322494428111-1322523369.jpg
Ambasadorul Republicii Islamice Iran la București, Bahador Aminian, a fost primit ieri, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), de președintele instituției, totodată vicepreședinte al Camerei Naționale, Mihai Daraban.

Ambasadorul a fost însoțit în vizita sa de șeful secție economice și comerciale - secretarul 1 - din cadrul Ambasadei Republicii Islamice Iran, Hadi Namazi.

În demersurile sale de dezvoltare a relațiilor economice și de cooperare ale firmelor constănțene cu parteneri din Iran, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va colabora cu Ambasada Republicii Islamice Iran de la București pentru a facilita contactele dintre mediile de afaceri din cele două țări, au precizat reprezentanții CCINA Constanța. În acest sens, președintele Camerei de Comerț și ambasadorul Bahador Aminian au identificat, în cursul întrevederii, principalele domenii de colaborare.

Mihai Daraban le-a prezentat musafirilor, printre altele, importanța pe care o are Portul Constanța, atât ca port maritim, cât și fluvial, precum și principalele oportunități, cum ar fi investițiile în sectorul serviciilor și în infrastructură.

În opinia președintelui CCINA, cooperarea pe terțe piețe, dezvoltarea unor proiecte comune și exploatarea de către firmele iraniene a oportu-nităților de a investi mai mult in România sunt câteva modalități concrete prin care relațiile economice româno-iraniene pot intra într-o nouă etapă de dezvoltare.

Comentează știrea

americanu
29 noiembrie 2011
bravo,aliat,numai banu conteaza

Noi ne pregatim sa ii atacam si voi ii primiti cu bezele,asta da tara NATO!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde