Aniversarea Comat Constanța, sărbătorită de oameni de afaceri și bancheri

349
Societatea Comat Constanța a împlinit 66 ani de existență și 20 de ani de la privatizare. Evenimentul aniversar a fost marcat vineri, 19 iunie 2015, printr-un simpozion organizat la Hotelul "Central", din Mamaia, la care au participat oameni de afaceri, bancheri, reprezentanți ai unor instituții locale, colaboratori.

Andrei Rădulescu, economistul șef al Băncii Transilvania, a prezentat o amplă radiografie a evoluțiilor economiei mondiale, europene și naționale, a tendințelor în creditarea afacerilor. La rândul ei, Mihaela Ichim, director regional în cadrul aceleași bănci a vorbit despre creditarea IMM-urilor și despre necesitatea ca acestea să își fundamenteze proiectele de investiții cu ajutorul consultanților financiari.

Gheorghe Ciurea, președintele grupului de firme Comat, a făcut o schiță a evoluției companiei Comat Constanța de la privatizare și până în prezent, accentuând, îndeosebi, pe proiectele de viitor: Parcul industrial și de servicii Comat și Expoziția permanentă de mașini agricole (cu vânzare), de la baza din Medgidia.

La finalul reuniunii, invitații au luat parte la dejunul oferit de Comat Constanța, de la care nu au lipsit șampania, vinul de Medgidia și tortul aniversar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1679 secunde