BCR oprește temporar sistemul informatic. Iată când nu poți folosi cardul

115
1
BCR oprește temporar sistemul informatic. Iată când nu poți folosi cardul - carduri-1382081422.jpg

Articole de la același autor

Banca Comercială Romană (BCR) a anunțat că, în noapte de vineri, 18 octombrie, spre sâmbătă, 19 octombrie, între orele 1.00 - 5.00, vor exista întreruperi funcționale la nivelul sistemului informatic care gestionează operațiunile cu carduri BCR, precum și rețeaua de acceptare ATM/MFM (mașina multifuncționala) și POS BCR.

Fluctuațiile disponibilității din rețeaua de ATM/MFM, POS și carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc îmbunătățiri aduse sistemului informatic BCR și care vor conduce la creșterea calității serviciilor oferite, au explicat reprezentanții băncii.

Rețeaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectată de acesta întrerupere.

Serviciul de efectuare operațiuni prin canale alternative va fi disponibil conform programului de funcționare - 24/7, cu excepția afișării informațiilor referitoare la cardurile de credit.

Comentează știrea

viva
18 octombrie 2013
sms

Incarca-ti cartela telefonului mobil gratuit, luna de luna, sau retrage-ti banii acumulati direct in contul tau bancar . Cum este posibil acest lucru ? Cu ajutorul noului serviciu GRATUIT de publicitate prin SMS, primesti informatii despre cele mai noi evenimente, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti, direct pe telefonul tau mobil, si in acelasi timp esti si platit pentru asta ! Profita si tu de aceasta oportunitate unica de la noi in tara, si alatura-te comunitatii viva pentru a-ti asigura un venit in plus. Totodata vei fi la curent cu cele mai noi evenimentele, oferte si promotii, din localitatea in care locuiesti. AFLA MAI MULTE : ==> http://bit.ly/1aSrviH

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5584 secunde