Bilanț pe litoral. Aproximativ 2 milioane de turiști au ajuns vara aceasta la mare

114
Bilanț pe litoral. Aproximativ 2 milioane de turiști au ajuns vara aceasta la mare - mamaiaplajaaglomeratieturisti15-1378209386.jpg

Articole de la același autor

Vara aceasta, aproximativ 2 milioane de turiști au ajuns la mare, cifră similară cu cea înregistrată anul trecut, a precizat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, la deschiderea oficială a Târgul de turism "Bursa Litoral - Delta Dunării 2014".

"Avem o creștere ușoară pe Mamaia, până în 5% însă, nu mai mult, și o scădere destul de accentuată pe sudul litoralului, din păcate. Eforie se menține la același nivel, este în permanență pe locul doi, ne urmărește îndeaproape pe noi, cei de la Mamaia. Din păcate, volumul veniturilor pe care le-au încasat operatorii din turismul de pe litoral a scăzut. Românii au cumpărat mai puțin. Chiar dacă au cumpărat serviciul de cazare, au cheltuit mai puțin pe masă, agrement, sau pe alte atracții. Nu avem încă o centralizare tocmai pentru că, așa cum se știe, nu dispunem, din păcate, de un sistem de numărare a turiștilor. Mă feresc de cifre, pentru că Poliția are un sistem propriu de raportare, INS-ul raportează cifre mult mai târziu, după multe luni, și oricum noi am spus mereu că nu sunt reale, dar au fost în jur de două milioane, cel puțin", a precizat Corina Martin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4739 secunde