Polițiștii de frontieră constănțeni "curăță" Marea Mediterană de emigranți sirieni / Galerie foto și video

99
1

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de pe nava "Ștefan cel Mare", din cadrul Gărzii de Coastă, se află în misiune în apele teritoriale italiene, pe care, se poate spune că "le curăță" de emigranți. După ce în luna august au depistat două ambarcațiuni pe care erau 194 de emigranți sirieni la bord, pe 2 septembrie au făcut o nouă "captură": un alt pescador, pe care se aflau 93 de emigranți, dintre care 46 copii. 

Astfel, ieri, nava "Ștefan cel Mare" era în misiune de patrulare în Marea Mediterană, ocazie cu care a detectat și interceptat un pescador de mici dimensiuni, aflat în derivă în apele teritoriale italiene. 
VEZI AICI VIDEO!

O șalupă de la bordul MAI 1105 a fost trimisă pentru a identifica nava, ocazie cu care polițiștii de frontieră au constatat că era un pescador de mici dimensiuni, din lemn, fără pavilion, supraîncărcat cu persoane și care plutea în derivă.

La bord au fost găsite 93 de persoane: 28 bărbați, 19 femei și 46 minori. Ei au declarat că sunt sirieni și intenționau să ajungă în spațiul Schengen.

Pe timpul îmbarcării emigranților la bordul MAI 1105, în timpul deplasării la locul de debarcare, cât și pe timpul debarcării, (activități desfășurate pe mare) nu au fost probleme, activitățile desfășurându-se în siguranță atât pentru emigranți, cât și pentru echipaj. La finalizarea acțiunii de salvare, nava "Ștefan cel Mare" MAI 1105 și-a reluat misiunea în cadrul operațiunii Frontex.



Comentează știrea

NINO
3 septembrie 2013
Polițiștii de frontieră constănțeni "curăță" Marea Mediterană de emigranți sirieni / Galerie foto și video

Concluzia: Sirienii raman in Romania, sau Constanta! Asa se va inmulti Musulmanimea.....tatari, turci, tsigani!! Deci: Cum curata Marea de Sirieni?!....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6045 secunde