Sfaturi pentru prepararea murăturilor

278
1
Sfaturi pentru prepararea murăturilor - muraturi-1378208895.jpg

Articole recomandate

A sosit sezonul murăturilor de vară! Pentru începători în ale mura-tului și chiar pentru cei experi-mentați, următoarele sfaturi oferă informații utile la fiecare pas al procesului.

Începeți cu un spațiu de lucru bine aranjat

Va trebui să manevrați materialele la temperaturi mari și va trebui să le muta unde aveți nevoie de ele într-un mod cât mai rapid și ușor.

Legumele trebuie să fie proaspete și preparate rapid

Cele mai bune murături sunt făcute cu legume culese în aceiași zi sau cu o zi în urmă. Încercați să micșorați timpul dintre procurarea sau culegerea legumelor și murarea acestora. Chiar și dacă sunt refrigerate, legumele pierd din integritate și textură imediat ce au fost culese, și nimeni nu preferă o murătură moale.

Folosiți condimente și verdețuri aromate

Dacă plănuiți mai multe sesiuni de murare, trebuie să păstrați condimentele în containere sigilate de la o sesiune la alta.

Măsurați ingredientele cu atenție

Să spunem că faceți o rețetă de murături care necesită adăugarea unei lingurițe de piper. Încercați să nu umpleți borcanele prea mult.

Deși poate fi tentant să umpleți borcanele până la refuz, nu este recomandat să faceți acest lucru. În funcție de felul legumelor pe care le murați, înțepenirea acestora în borcan poate crea o situație în care scoaterea lor din borcan după ce au fost procesate va fi foarte dificilă. În plus, pasteurizarea conținutului depinde de circulația de saramură printre legume, așa că va trebui să lăsați spațiu pentru ca saramura să poată circula liberă printre acestea.

(sursa:www.info-culinar.ro)

Comentează știrea

christian louboutin sale saks
28 februarie 2014
christian louboutin sale saks

red bottom shoe paint Stiri Diverse : Sfaturi pentru prepararea murăturilor | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale saks http://hpcltesting.orpak.co.in/images/christian-louboutin-unbout-illusion-pump.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să scapi de petele de calcar
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ponturi să ai o bucătărie ca un boboc
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Peltea aromată cu coniac
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Cum conservați vinetele pentru iarnă
Pagina a fost generata in 1.4872 secunde