Toate știrile despre murături în ziarul Cuget Liber Online.

Murături

12 articole cu tagul "murături". Ultima știre adaugata : Luni, 29 Octombrie 2018.

29 Octombrie 2018
Este vremea pregătirilor de toamnă și unele gospodine încă mai păstrează obiceiurile de a pune murături de casă. Altele, preferă să le ia gata făcute, de la supermarket, mai ales că prețurile sunt, de multe ori, mai mici ...
Cuget Liber -
15 Octombrie 2013
Una dintre cele mai frecvente dileme ale gospodinelor în această perioadă este cum să pui conserve gustoase, dar și sănătoase". Nutriționiștii recomandă mu-rături și nu conserve în oțet. Aflați și de ce.Conservele. Toate ...
Cuget Liber -
08 Octombrie 2013
l Folosiți doar ustensile din lemn pentru manevrarea legumelor, întrucât cele metalice le pot schimba culoarea. l Pentru a evita înmuierea murăturilor, nu folosiți niciodată sare iodată! Musai faceți rost de sare sp ...
Cuget Liber -
02 Octombrie 2013
Ingrediente: un amestec de legume sănătoase, nepătate și nelo-vite, neatinse de brumă și proaspăt culese: castraveți, pătlăgele ne-coapte, ardei grași lungi și pepeni verzi mici, păstăi de fasole fierte, morcovi tăiați î ...
Cuget Liber -
26 Septembrie 2013
Sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie este perioada optimă pentru a pune la murat gogonele (pătlăgele verzi). Gustul lor sărat, astringent și chiar ușor picant (în funcție de condimentele folosite) este ...
Cuget Liber -
04 Septembrie 2013
A sosit sezonul murăturilor de vară! Pentru începători în ale mura-tului și chiar pentru cei experi-mentați, următoarele sfaturi oferă informații utile la fiecare pas al procesului.Începeți cu un spațiu de lucru bin ...
Cuget Liber -
01 Februarie 2013
În timpul iernii, organismul are tendința de a acumula energie și putem lua în greutate câteva kilograme. Acum se pot consuma cerealele pentru a furniza energie, cele mai indicate fiind grâul comun, grâul dur, orezul, fu ...
Cuget Liber -
24 Septembrie 2012
Fără doar și poate, conservele pentru iarnă sunt sănătoase și păstrează valorile nutritive ale legumelor, îmbogățesc gustul altor alimente și dau savoare preparatelor. Aproape toate legumele și fructele se pot conserva p ...
Stire din Sănătate : De ce sunt bune murăturile pentru sănătate
05 Ianuarie 2012
Chiar dacă trebuie consumate cu moderație de persoanele cu anu-mite afecțiuni, murăturile sunt o sursă excelentă de vitamine pe timpul iernii și ajută la digestie. Legumele murate aduc numeroase bene-ficii organismului, ...
Cuget Liber -
24 August 2011
Indiscutabil, conservele pentru iarnă sunt sănătoase și păstrează valorile nutritive ale legumelor, îmbogățesc gustul altor alimente și dau savoare preparatelor. Aproape toate legumele și fructele se pot conserva prin di ...
13 Septembrie 2010
Misiune grea pentru gospodine anul acesta. Obișnuite să-și umple cămările cu conserve de toamnă de toate felurile, ele sunt nevoite acum să reducă drastic cumpărăturile din cauză că nu mai au bani ca în anii trecuți, iar ...
24 Septembrie 2009
A început sezonul conservelor și al zacuscăi. Piețele sunt ticsite de legume de toamnă, iar gospodinele au dat deja startul cumpărăturilor. S-au dotat cu cărucioare, sacoșe rezistente și au plecat la colindat prin piețe, ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.1539 secunde