Camera de Comerț a României, studiu privind așteptările mediului de afaceri

203
Camera de Comerț a României, studiu privind așteptările mediului de afaceri - cameradecomert-1472387615.jpg
Camera de Co-merț și Industrie a României invită managerii firmelor românești să participe la sondajul Eurochambres Economic Survey 2017, completând un chestionar privind așteptările lor pentru anul viitor, potrivit unui comunicat al Camerei.

Lucrarea repre-zintă un studiu calitativ privind așteptările mediului de afaceri, bazat pe răspunsurile a peste 60.000 de companii active în statele Europei.

"Eurochambres Economic Survey este realizat anual și reprezintă un material de referință la nivel european, deoarece se bazează pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv. În acest context, suntem onorați să invităm firmele din România să completeze chestionarul (...) și să îl transmită Camerei de Comerț și Industrie a României, la adresa de e-mail petru.saca@ccir.ro, până la data de 10 octombrie 2016", se mai arată în comunicat.

În chestionar, oamenii de afaceri sunt invitați să specifice care sunt previziunile lor privind activitatea companiei în ceea ce privește numărul de angajați, investițiile, vânzările interne, exporturile, provocările pe care le văd pentru dezvoltarea firmei, precum și gradul de încredere privind evoluția afacerilor în anul viitor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde