Carrefour a deschis cinci supermarket-uri în cartierele Constanței

1684
2

Articole de la același autor

Ieri, dimineață, Grupul Carrefour a inaugurat cinci supermarket-uri în cartierele din Constanța:

- Carrefour Market Antoniadis (suprafață de 397 mp), pe strada Ștefan cel Mare, nr. 72;

- Carrefour Market Piața CET (suprafață de 333 mp), pe Aleea Albatros nr. 4;

. Carrefour Market Cireșica (suprafață de 300 mp), pe strada Cișmelei, nr. 8;

- Carrefour Market Tic Tac (suprafață de 360 mp), pe strada Cișmelei, nr. 16;

- Carrefour Market Lăpușneanu (suprafață de 374 mp), pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 62.

Încă din primele momente de la deschidere, constănțenii au umplut magazinele și au făcut cumpărături.

Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie inaugurală la Carrefour Market Antoniadis, la care au fost prezenți: Francois Melchior de Polignac - directorul general Carre-four România, Jerome Bonzi - director divizie supermarket, Luminița Iacob - director operațional supermarket și Andreea Mihai - director marketing,

Răspunzând întrebărilor ziarului "Cuget Liber", Francois Melchior de Polignac a declarat: "Potrivit anchetelor de teren, clienții doresc ca magazinele să fie mai aproape de casa lor. Evident, nu putem fi prezenți în cartierele orașului cu hipermarket-uri, în schimb putem deschide magazine mai mici, cu oferta de produse Carrefour și un preț foarte bun. Astfel suntem mai aproape de cei ce vor să-și facă zilnic cumpărăturile, nu doar în week-end și care nu trebuie să se deplaseze cu mașina pentru a-și procura mărfurile de care au nevoie. Angajamentul nostru este să avem prețul cel mai bun, ținând cont de ofertele maga-zinelor din zonă și de cerințele clienților. În România, Carrefour este o companie românească, pentru români. În jur de 90% din mărfurile comercializate de noi sunt produse în România. Trebuie să știți că acest lucru nu este ușor, dar aceasta a fost opțiunea noastră strategică. Este important ca producătorii agricoli să se organizeze mai bine pentru a oferi volume mai mari de produse agricole. Nu este ușor să oferi produse de calitate și în mod regulat. Personal, aș dori ca producătorii agricoli să fie mai mult sprijiniți de administrația centrală pentru a organiza activitatea de depozitare a produselor. Astfel, își vor vinde mai ușor produsele prin intermediul lanțurilor de magazine din țară. Pentru noi va fi o provocare să vindem cât mai multe produse din județul Con-stanța. Totul depinde de dezvoltarea relațiilor de parteneriat cu producătorii locali. Cumpărătorii trebuie să știe că atunci când achiziționează produse de la Carrefour susțin locurile de muncă ale românilor."

Întrebat dacă vor mai fi deschise magazine și în alte cartiere din Constanța, chiar și de dimensiuni mai mici, Francois Melchior de Polignac a spus: "E posibil. În București, am deschis magazine mai mici, pentru a fi cât mai aproape de client și cu o ofertă bogată."

Paleta de servicii a noilor supermarket-uri din Constanța include: apel gratuit pentru clienții care doresc informații legate de produse și servicii (Telverde 0800.0800.02, zilnic, la orice oră) și multiple modalități de plată.

Comentează știrea

www.4escort.ro
1 decembrie 2012
Constanta

.

Galeriile Unirii
7 decembrie 2012
Galeriile Unirii

La Galeriile Unirii găsiți următoarele produse: genți-15 lei, blugimarimi mari-60 lei, bluze, accesorii, jucării-7 lei, body-9 lei, fâșuri de iarnă copii-50 lei, dresuri damă și copii-7 lei, paltoane-150 lei, pijama copii-18 lei, laptop copii-60 lei, cosmetice, încălțăminte, ciorap Mos Crăciun-6 lei, veste copii-7 lei, farfurii, șervețele, pahare pentru festivități-6 lei.

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident în serie, la Carrefour
Pagina a fost generata in 1.7372 secunde